Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagulina

Czym usunąc tłuszcz z kuchenki oraz czajnika

Polecane posty

Gość Jagulina

Oraz piec ze stali nierdzewnej? Myję na bieżąco ale i tak tłuszcz osadza się na czajniku i piecu.Czyszczę różnymi płynami ale nie ma efetów.Co zrobić żeby przynioslo efekt?

Gość gość
spróbuj płynem do mycia naczyń

ja szoruję twardą stroną gąbki kuchennej i cifem, żółtym czajnik i kuchenka lśnią oczywiście nie tygodniami, bo jak sie coś smaży i pryska, to sie znowu zasyfi czajnik myję raz na tydzień, kuchenkę na bieżąco /

Gość gość
dobry jest płyn FM tych od perfumów no i jest tani. Używam od 2 lat i nie narzekam

Wizualnie piec i czajnik wyglądaja na czyste,ale gdy przejadę ręką to mnie wnerwia że nie domylam porządnie.Może wreszcie zejdzie? DZIęKUJE BARDZO!

Gość gość
szorując ostrzejszą stroną gąbki robisz ryski, w których brud szybciej się osiada. najpierw płyn z ciepłą wodą rozprowadzasz i po 5 minutach delikatniejszą stroną myjesz

Gość akimka
Ewa ! czajnik raz w tygodniu i błyszczy się ?.Ty naprawdę jesteś posrana.

Gość gość
ja czajnik myje nawet rzadziej niz raz w tyg i tez sie błyszczy. jak cos smaże to go zdejmuje z kuchenki,bo najbardziej jest brudny wlasnie jak pryska na niego tłuszcz.

Kiedyś kupiłam płyn w spreju, nie pamiętam nazwy, ale kupiłam do w Piotrze i Pawle, w rossmannie nie widziałam. Na uporczywe zabrudzenia, stary tłuszcz z piekarnika mi usunął. Poszukaj może tam.

Co to jest ten odtłuszczacz?! O czymś takim nie słyszałam? Gdy smażę coś na kuchni, staram się zdjąć czajnik.Jednak nie zawsze w porę to zrobię i potem mam problemy.Kuchni nie mam zapuszczonej bo przecież myję prawie każdego dnia.Jednak mnie denerwuje że wyczuwam coś na blacie?

akimka, jestem posrana, bo mój czajnik się błyszczy? ciekawe... masz jakiś problem ze sobą? może udaj sie do specjalisty? /

Gość gość
Tani i super skuteczny jest spray z lidla w pomarańczowej butelce.polecam ja czyscilam piekarnik i kuchenkę w wynajętym mieszkaniu, była bardzo brudna a teraz wygląda jak nowa