Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olka0000000

Chłopak a inne dziewczyny

Polecane posty

Gość Olka0000000

Jestem z chłopakiem 4 lata. Ostatnio zauwazylam,ze wchodzil na rozne strony p***o,ktore mu zablokowalam. Dlugo byl spokoj,ale ostatnio zapomnial usunac historie, i wtedy kiedy nie bylo go w domu ja znalalazlam w jego historii,ze wchodzi na profile dziewczyn na mixer.pl , ryjbuk.pl i oglada jakies "gorące laski" na wrzucie ;/ Co o tym myslicie? Ja mu nie powiedzialam o tym,ze to znalalzam w jego kompie,bo podejrzewam,ze strasznie by sie wkurzyl,tymbardziej,ze jest typem choleryka. Co o tym sadzicie? Ja go proboje tlumaczyc,ze tacy sa faceci,ale co mam zrobic? Mieszkamy razem,mowii,ze mu zalezy, chce juz byc ze mna do konca.

Gość Olka0000000
On ma 21 lat, po co ma sie napalac na inne laski?

czyli dorosły facet, jak chce niech się napala, jak tobie to nie pasuje to znajdź innego, ale nie blokuj mu stron jak dziecku :D

Przecież to nic nie da że mu zabronisz, najwyżej będzie to robił za Twoimi plecami, a taką mega zazdrością to więcej psujesz niż to warte, wrzuć na luz, pooglądaj razem z nim.

Gość Olka0000000
Ja wlasnie jestem strasznym zazdrosnikiem. I on o tym wie,ale co ja bym mu miala powiedziec w tej rozmowie? on kiedys taki nie byl,byl tylko we mnie zapatrzony, a teraz....

Gość gość
poogladaj sobie strony z gołymi facetami, moze wtedy ci przejdzie, szczegolnie jesli on o tym sie dowie

Jedyne co osiągasz taką zazdrością to tylko to że facet czuje się przytłoczony i się od Ciebie oddala, to co chce robić, robi w ukryciu żeby Ciebie nie słuchać, ten związek się rozpadnie jak nie zmienisz nastawienia, siebie, zaczniesz rozumieć że zazdrość niszczy, bo niczego nie buduje. Znaczy że mu kompletnie nie ufasz.

Gość gość
on musi ci wytlumaczyc dlaczego to robi a ty musisz dowiedziec sie dlaczego jestes zazdrosna i najlepiej mu o tym powiedz

Gość Olka0000000
Chytrus ok,rozumiem. Ale oprocz tego to jest jeszcze jedna sprawa: Zamieszkalismy razem z chłopakiem we Wrocławiu, jesteśmy studentami i dlatego,że wybraliśmy uczelnie w tym samym miescie postanowilismy razem zamieszkac. W tygodniu widujemy sie raczej tylko wieczorami,gdyz ja czesto koncze zajecia wieczorem ( po 18,po 20 ). A wtedy kiedy ja koncze wczesniej to on siedzi do wieczora. W weekendy sie nie widujemy,gdyz on nie chce. W piatki wracamy wieczorem to on jedzie grac w pilke i idzie na piwo z kolegami,w sobote jesli sie widzimy to on przyjedza o 21.00 i po 23 jedzie... ja w piatki siedze sama, w niedziele tez... Moje kolezanki maja swoich chlopakow,narzeczonych i to wlasnie z nimi spedzaja czas... On mowi,ze mieszkajac razem takl czy tak sie zbyt czesto widujemy.

Gość gość
zacznij szukac nowego

To w zasadzie żyjecie obok siebie, pewnie mu dobrze bo ma gdzie mieszkać. Najlepiej się z nim rozstań bo szkoda czasu.

Gość Olka0000000
Jak sie poklocimy albo cos pojdzie nie po jego mysli to on mnie szantazuje: "Ja sie z tad wyprowadzam" albo "zaluje,ze tu wgl z toba mieszkam" :(( On mowi,ze ja sie powinnam cieszyc jak moge od niego odpoczac w weekend :(( ale jakos nie umiem....

Gość gość
to niech sie wyprowadza, to jakis chloptas jest

Gość Olka0000000
Dlaczego pytasz o seks? hmm

Gość gość
Taka jest kolej rzeczy... Nie myślałaś chyba że facet będzie całe życie wpatrzony w Ciebie. Facet to facet no prymitywne spojrzenie na te sprawy jedną się nie zadowoli ciesz się że cie nie zdradza w realu tylko na razie strony ogląda chociaż w przyszłości musisz być przygotowana na skok w bok do burdelu czy zerżnięcie koleżanki z pracy. Oni nie podchodzą emocjonalnie do tych spraw. Dupa i cycki innej są bardziej atrakcyjne bo nowe coś czego nie mają na co dzień . Uprawiasz z nim seks od 4 lat zna twoje ciało na wylot nie może się niczego nowego spodziewać dlatego żeby cie nie walić na razie po rogach z inną wchodzi na stronki potem może jak uprawiacie seks przypomina sobie w myślach te zdjęcia które oglądał żeby mieć lepsze doznania. Niestety taka jest rzeczywistość trzeba się z tym pogodzić po co mu blokujesz te stronki ? to nic nie da a tylko zaostrzy sytuacje. Pogódź się z tym i żyj dalej a jak nie to szukaj takiego co tylko będzie i wyłącznie zainteresowany Tobą chociaż powodzenia w znalezieniu bo tacy faceci nie istnieją ;) lubią seks gołe d**y duże cycki i wali ich to że kogoś może zaboleć to że wchodzą na takie strony bo to przecież mężczyźni którzy kierują się instynktem a nie emocjami. Zauważ że facetowi nie jest potrzebna więź emocjonalna żeby wydupczyć , niektórym kobietom także, ale większość z nich podchodzi bardziej emocjonalnie do tych spraw po 1 numerku już sobie coś wyobraża. Niestety taki mamy świat i trzeba się z tym pogodzić ;)

Gość Olka0000000
Straszny mamisynek :( ale to juz wam nie bede tym glowy zawracala...

Gość gość
" Oni nie podchodzą emocjonalnie do tych spraw. D**a i cycki innej są bardziej atrakcyjne bo..." trzeba wkoncu zostac lesbijka

Gość Olka0000000
No wlasnie cos w tym jest,ze mnie ma od 4 lat i wszystko, moje cialo zna na pamiec... Tylko,ze.. nie,zebym sie wychwalala,ale ja naprawde do brzydkich nie naleze, mam duzy biust, dlugie czarne wlosy i widze,ze faceci ogladaja sie za mna na ulicy. Moje przyjaciolki tez mi to mowia,ze nie rozumieja jego zachowania,bo ma piekna dziewczyne kolo siebie a szuka innych... Myslisz,ze to,ze oglada strony p***o i dziewczyny na innych portalach moze skutkowac tym,ze w koncu mnie zdradzi? :(

Gość gość
Gość- prawda w oczy kole? ;) Olkaaa jesteś z nim od 4 lat on już po prostu się do Ciebie przyzwyczaił nie chodzi o to czy jesteś ładna czy nie po prostu nowy produkt bardziej cieszy niż ten starszy z którym jesteś na co dzień...przykre to ale tacy są faceci i tego nie zmienisz a jak chcesz mu dowalić to sama zacznij oglądać innych typów na portalach zobaczymy wtedy jego reakcje bo w większości to są hipokryci. Sama jestem w związku kupę czasu też na początku pewne kwestie mnie dobijały ale teraz macham na to ręką...... nie jesteśmy jedyne na świecie zawsze się znajdzie ładniejsza, szczuplejsza a przede wszystkim inna nie jego.

Gość Olka0000000
Nawet gdybym chciala tak zrobic,to on nie sprawdza mojej historii w kompie, nie czyta moich smsow... on mowi,ze jemu to nie jest potrzebne...,że po co mu to ? Ale jak np. bym miala ubrac bluzke z dekoldem to jest wkurzony:P Mowisz,ze jestes w zwiazku, czy tez masz podobna sytuacje do mojej?

Gość gość
Pieprzony hipokryta dziewczyno zakładaj co chcesz rób co chcesz i nie trać czasu bo widać że facet chyba się zatracił w tym co robi. Miałam podobną sytuacje chłopak miał mnie w d***e przestało go interesować co robię i z kim więc zabrałam się z mieszkania wyprowadziłam do innego miasta i szukałam innych wrażeń po czym po ok 2 miesiącach przyjechał do mnie i prosił żebym do niego wróciła na szczęście w moim wypadku wiele rzeczy się zmieniło zrozumiał co robi źle i jakoś to się układa dalej ale za innymi się ogląda stronki też przegląda to jest po prostu normalne. Proponuje zafundować twojemu kochasiowi podobny wstrząs psychiczny może się zmieni jak nie to wywal na zbity ryj i szukaj kogoś innego. Ja też się nie mogłam ubierać kuso za to głowa mu się prawie urywała jak po ulicy szły kuso ubrane laski ;)

Gość Olka0000000
Strasznie ryzykowne. Balabym sie cos takiego zrobic,ze moze nie wroci i,ze to juz bedzie koniec... a naprawde go kocham. Widze,ze masz -mialas podobna sytuacje do mojej. No wlasnie oni juz tacy sa i chyba to sie nie zmieni jesli chodzi o stony p***o i oglądanie sie za laskami na ulicy. Bozee jak mnie to denerwuje, jeszcze niekiedy jak jedziemy samochodem i spojrzy w lusterko ;/ zawsze potem sie klocimy... i on do mnie,ze mam na niego nie patrzec to nie bede sie musiala denerowac... pfff. No u mnie to samo ja nie moge sie sexi ubrac,ale za inna laska sie obejrzy. Nie rozumiem go,bo niekiedy jest naprawde milo,ale na dlugo. W dodatku on jest strasznym mamisynkiem co mnie tez bardzo wkurza. i kiedy mu o tym mowie, wkurza sie i mowi,ze tak nie jest i,ze mam go nie denerwowac;/ Mieszkamy razem we Wroclawiu na studiach jego mama dzowni niekiedy codziennie, lub co dwa dni.. Moi rodzice wgl nie wydzwaniaja do mnie,bo mamy po 21 lat... A on ma ciagle mleko pod nosem. Mama do niego dzowni opowiada mu jak u niej w pracy,ze ma problemy z kolezankami, jak dzisiaj w szkole? a co jedliscie na obiad? ;// mnie doprowadza to do szalu,oni rozmawiaja niekiedy 20 min a ja siedze i slucham. Bo on oczywiscie wycisza zawsze telewizor ;/ Jego mama robi mu na obiad to co on chce, pisze mu sms,ze go kocha... daje mu pieniadza na to co chce... On Z Wroclawia do swojej miejscoowosci ma 40 km i ostatnio mama zadzownila,ze stanal jej samochod,bo zabraklo paliwa i,zeby przyjechal jej pomoc... Oczywiscie pojechal, mial wrocic w ten sam dzien,ale mama go namowila,zeby z nia zostal na noc i zostal... Do mnie zadzownila mnie poinforomowac,ze zostaje w domu... ONA... bez jego wiedzy...

Gość gość
Bardzo Ci współczuje... problem z teściowymi to kolejny temat rzeka ... Rozumiem że go bardzo kochasz ale zastanów się czy on kocha Ciebie i czy warto jest dalej w to brnąć ... jesteś jeszcze młoda rozumiem że się boisz ale uwierz mi mogłabyś sobie znaleźć kogoś innego bardziej dojrzałego. A to że matka dzwoni do niego codziennie i pisze mu smsy kocham Cie to sory ale wg mnie to jest troszkę chore... nie mówię że mają się nie kontaktować ale bez przesady... ja mam 23 lata przeżyłam podobną sytuację ułożyło się po dużym kryzysie ale czy Tobie się uda ? Zaryzykuj zobacz co zrobi jeżeli znajdzie się w sytuacji kiedy może Ciebie stracić... tak to nigdy się nie dowiesz czy mu rzeczywiście na Tobie zależy... wiem że niektóre rzeczy bolą i są moim zdaniem totalnym okazaniem braku szacunku typu gapienie się w lusterko na inne laski ale tego się nie zmieni sama zacznij się oglądać za innymi facetami ja tak robię a co sobie będę żałować rób tak samo. Przestań się zamartwiać jesteś młoda jak piszesz atrakcyjna życie studenckie zawsze możesz sobie znaleźć kogoś innego może bardziej wartościowego niż Twój obecny chłopak!

Gość Olka0000000
Jesli w najblizszym czasie wkurzy mnie,powie mi cos przykrego albo jakos glupio sie zachowa. Zaczne pakowac walizki,powiem,ze sie wyprowadzam wtedy bede miala pewnosc czy mu na mnie zalezy. On z mojej strony ma wszystko podane na tacy,ale sproboje sie zmienic. Pokazac,ze mi nie zalezy, musze wyjsc z kolezankami, moze wtedy sie ogarnie :) Raz tak zrobilam :d obejrzalam sie na basenie za jednym kolesiem i widzialam,ze go to wkirzylo,ale sie nie odezwal wypomnial mi to dopiero po miesiacu haha :D:D zabolalo go to! ale on jest taki,ze np. w tej danej sytuacji na basenie wtedy mi nic o tym nie powiedzial,dopiero po jakism czasie:P Tobie tez zycze powodzenia :)) Moze ty bys chciala sie z czegos zwierzyc? chetnie cie wyslucham?

Gość Olka0000000
Jesli w najblizszym czasie wkurzy mnie,powie mi cos przykrego albo jakos glupio sie zachowa. Zaczne pakowac walizki,powiem,ze sie wyprowadzam wtedy bede miala pewnosc czy mu na mnie zalezy. On z mojej strony ma wszystko podane na tacy,ale sproboje sie zmienic. Pokazac,ze mi nie zalezy, musze wyjsc z kolezankami, moze wtedy sie ogarnie :) Raz tak zrobilam :d obejrzalam sie na basenie za jednym kolesiem i widzialam,ze go to wkirzylo,ale sie nie odezwal wypomnial mi to dopiero po miesiacu haha :D:D zabolalo go to! ale on jest taki,ze np. w tej danej sytuacji na basenie wtedy mi nic o tym nie powiedzial,dopiero po jakism czasie:P Tobie tez zycze powodzenia :)) Moze ty bys chciala sie z czegos zwierzyc? chetnie cie wyslucham?

Gość gość
To przestań mu usługiwać bo w domu powinien być jakiś podział obowiązków.... wkońcu razem w nim mieszkacie ... chłopak zauważył że ma nad Tobą kontrolę i robi co chce:P dokładnie wyjdź od czasu do czasu sama ze znajomymi ;) Jak on się obruszył za to że Ty się oglądasz trzeba mu było to przypomnieć jak robił Ci aferę w aucie żebyś się nie czepiała ;) ja mam problemy ale innego rodzaju nie związane z chłopakiem troszkę poważniejsze a żalenie się nic mi nie pomoże... Oby wam się udało napisz czasami na forum jak uda Ci się coś osiągnąć pozdrawiam

Gość gość
Okej, na pewno sie odezwe za jakiś czas i powiem co u mnie slychac. Jesli chcesz mozesz powiedziec,chetnie wyslucham.