Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z alkoholem

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż ma problem z lakoholem. Według mnie oczywiście, bo on uważa, że zadnego problemu nie ma, ae za każdym razem, gy pojawi sie jakiś problem lub mój mąż sobie ten problem wymyśli, sięga po alkohol. Zachowuje się póxniej różnie, czasem urządza awantury, czasem położy się i pójdzie spać. Niby przynzja emi na trzexwo rację, że przesadza, ale chyba barziej po to, żebym ię odczepiła. Już nie wiem jak mam z nim rozmawiać i właściwie co mam dalej robić. A zrobić cs muszę, mamy dwoje dzieci i ja nie chcę, żeby one w tym uczestniczyły. Czy ktoś moż był w takiej sytuacji i może mi coś doradzić?

Gość gość
sadzac po twojej pisowni, odnosze wrazenie, ze ten problem ty masz, lub oboje go macie

Gość gość
Może po prostu jest zdenerwowana;albo debiutuje na forum.

Gość gość
A tak się akurat składa, że piszę szybko i nie sprawdzam później tego co napisałam. Wiem, że tutaj się żywcem zjada wszystkich, którzy popełnią jakiekolwiek błedy...co niektórzy chyba na to polują, żeby podwyższyć sobie samoocenę...

Gość gość
Poleciłam Ci wartościowy topik;ostatnią rzeczą jaką chciałabym zrobić to zjedzenie kogoś,kto ma problem.

Gość tinnitus woman
'' tak się akurat składa, że piszę szybko i nie sprawdzam później tego co napisałam.'' to przestań "składać" a zacznij sprawdzać, bo to nie etat dla stenotypistek, że ma być szybko