Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WarszawaWarszawa

Warszawiacy pokażcie klasę

Polecane posty

Gość WarszawaWarszawa

Macie jeszcze 30 minut na zagłosowanie za odwołaniem HGW. Niech więcej nie szkodzi Warszawie!

Gość gość
Ja mam za daleko do lokalu wyborczego. Szkoda,ze nie mozna glosowac przez internet, albo w dowolnym miejscu w miescie.

Gość gość
Już pokazaliście, trzeba mieć niedobrze pod kopułą, żeby organizować cyrk Jarosława wyrzucając tyle pieniędzy na rok przed wyborami. Przelewa się wam, od dobrobytu w d****h się poprzewracało.

Gość gość
Ale to akurat nie Pis byl inicjatorem :) ja nie glosuje, bo niestety jestem chora i nie wychodze z domu :( zreszta i tak ludzie zawsze wybieraja zle wiec co za roznica kto przewala nasza kase? Ten kraj i miasto idzie na dno

Gość gość
Tak, tak samo PiS nie był inicjatorem, jak II wojnę zaczęli Polacy atakiem na radiostację w Gliwicach. Podpuścili gówniarza, bo Jareczek chce władzy

Gość gość
Siergiej, иди ты на хир!

Gość WarszawaWarszawa
gość Ja mam za daleko do lokalu wyborczego. Szkoda,ze nie mozna glosowac przez internet, albo w dowolnym miejscu w miescie. - Głupia wymówka! Ja pojechałem z Śródmieścia na Okęcie, a z Okęcia na Bielany. Mogłem? Mogłem!

Gość gość
BYŁAM I ZAGLOSOWAŁAM ! nie mogla bym inaczej !

Gość WarszawaWarszawa
Pis się podczepia pod referendum. Warszawiacy niezależnie od partii i przekonań politycznych głosują, a PiS będzie chciał sobie przypisać sukces. Wszystkie te partie i politycy to jedno wielkie G...