Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaki jest tego sens

Brak sensu wiązania się z kobietą która uprawiała seks bez związku

Polecane posty

Gość Jaki jest tego sens
Ja po prostu cały czas pracowałem nad sobą

Gość gość
Takie, gdzie dziewczyna była w związku, jednym, drugim, a może i trzecim i już dziewicą nie jest. Doświadczenia ma wtedy większe od ciebie i co ? niby dziewicy nie szukasz, takiej co ma doświadczenia tez nie, więc wygląda to tak jakbyś sam nie wiedział czego chcesz i uczepiłeś się tej jednej kwestii. Sorry, taka moja opinia.

Gość gość
wiesz ja mam 32 lata i meża i nie pracowałam nad soba miałam dwa zwiazki i spałam z moimi chłopakami ale to tak się myślało,ze to ten jedyny za pierwszym razem,za drugim,ze to juz naprwde ten i co?było za późno....w wieku 20-25 lat w dzisiejszych czasach będzie Ci trudno znaleźć...ja dopiero teraz doceniam takie wartości jak zachowanie czegos dla kogos....życie nie jest takie proste.....życzę Ci abyś taka znalazł,ale otwórz troche szerzej oczy bo to,że miała przygodny seks nie oznacza,ze nie była w kims zakochana i dlatego sie przespała a zwiazku z tego nie było,bo facet ją wykorzystał,teraz Ci sie nie przyzna...są różne sytuacje i dzisiejszy szybki świat poniekąd stwarza pozory,ze trzeba szybko wszystko wypróbować.....powodzenia w trwaniu...

Gość gość
Moim zdaniem nigdy nie należy się kierować opinią czy ktoś już kochał się z kimś czy nie. Wszystko zależy od tego jaka jest osoba, jaki ma charakter. Ja podchodzę do tego tak: jeżeli ktos mi odpowiada, to nie interesuje mnie jego przeszłość, ile miał partnerek i co z nimi robił. Bo jeśli nie wpływa to na relacje miedzy dwojgiem i nie psuje jej, to nie ma to po prostu znaczenia.

Gość dawny cream
autorzawsze bedzie sam bo gdyby chciał kogos miec to juz by zapewne miał ,a dziewictwo nie ma znaczenia bo z pierwsza sie zenic nie musi wiec jak chce i ma szanse to niech zalicza jak najwiecej dziewczyn i po kłopocie

Gość gość
Poza tym co to znaczy, że 'pracowałeś nad sobą' to brzmi jak pusty nic nie wnoszący frazes, taki pusty slogan po prostu. Nie obrażam cię, ale wytłumacz, co masz na myśli.

Gość Jaki jest tego sens
Nie każdy od razu jest ciachem, mogącym poderwać fajną pannę. Niektórzy muszą nad sobą pracować.

Gość gość
ale glupoty... jestem kobietą i miałam paru partnerów w łóżku, wcześniej był to sex z ciekawości, a potem jedynie w związkach. I nie uważam, że czegoś mi przez to brakuje, wręcz przeciwnie - wiem już jak smakuje sex z różnymi facetami i dlatego wiem, że dużo lepiej jest w związkach i z miłością. Ale co moje to przeżyłam i przynajmniej będę mieć co na starość wspominać :)

Gość gość
ciekawe podejscie ,,sex z ciekawosci ,, uwazaj bo ciekawosc moze wrocic...

Gość gość
ja nie miałam przygodnego seksu ale takiego wała jak ty nie chciałabym nawet zobaczyć na oczy związek z czymś takim musiałby być koszmarem, zresztą ty nigdy nie bedziesz w związku bo jesteś kryptopedałem.

Gość gość
a kim ty jesteś, pewnie jakimś starym paskudnym dziadem z wnukami i babcią od 5 godzin chrapiącą w łózku.

Gość gość
Skoro uwazasz, ze bez sensu jest wiazac sie z kobieta, ktora uprawiala seks bez zwiazku to mam nadzieje, ze uwazasz , ze slusznie jest tez nie wiazac sie z facetem , ktory uprawial seks bez zwiazku. jezeli nie, to zal mi Ciebie. takie jak Ty koncza jak kury(k***y) domowe....(bo daja d**y za zwiazek, za cieplo rodzinne, za to ze ma sie dach nad glowa i sasiedzi nie obgaduja.

Gość jaki jest tego sens
kobiety pisza, ze niby lepszy jest seks w zwiazku, ale czesto wieksze pozadanie i chemia sa podobne bez zwiazku, wtedy kobieta szybciej idzie do lozka z facetem i ma go za ciacho, a w zwiazkach roznie bywa.

Gość gość
szybciej od czego? Jak małżeństwo mieszka razem to z kuchni czy łazienki do łóżka mają niedaleko, więc mogą dotrzeć raczej szybko. Bredzisz jak potłuczony.

Gość Jaki jest tego sens
Chodzi o to, ze niestety ze szpanerem z dyskoteki kobieta idzie do lozka szybciej, niz z sensownie myslacym, ale przecietnym mezczyzna w okularach

Gość gość
Zgadzam sie z Pania na samej gorze - dopiero na koniec czlowiek docenia zachowanie czegos dla kogos. Ja tez mialam dwoch przed moim obecnym. Z jednym to byla pomylka - bylismy razem, wykorzystal mnie i olal. Moja wina. Dbyl to jeden raz. Drugi okazal sie byc psycholem. Z trzecim boje sie isc do lozka

Gość Jaki jest tego sens
Myślę, że przeszłość seksualna jednak dużo mówi o kobiecie.

Gość gość
Nie chciałbyś wiedzieć tego co o tobie mówi twoja działalność na tym forum, faceciku. Idź w końcu do burdelu.

Gość znawca obrzydliwości kobiet
wszystkie puściły się z jakimś jełopem nawet te "porządne" hahaha szkoda mi facetów którzy myślą że jego kobieta jest inna :D

Gość Jaki jest tego sens
Agencja towarzyska nie jest mi potrzebna. Mimo bycia prawiczkiem radzę sobie w życiu.

Gość Jaki jest tego sens
Ja jeszcze wierzę, że poznam taką która z żadnym jełopem się nie puściła.

Gość gość
Jeżeli szukasz dziewicy, to sobie taką znajdź - twoje prawo. Ale nie masz prawa oceniać kobiet z powodów o których NIE MASZ POJĘCIA. Nie wiesz czym jest seks, prawdopodobnie ni wiesz czym jest związek...o czy my tu mówimy...a swoją drogą najgorsze co może być to frustracje seksualne. Twoje poglądy są, przepraszam ale tak myślę, dość prymitywne.

Gość gość
No pewnie nie wie, ale co to za różnica. Chce czekać, niech czeka, jego sprawa.

Gość Jaki jest tego sens
Nikogo nie piętnuję i nie uważam, żeby moje poglądy były prymitywne.

Gość Jaki jest tego sens
Zauważcie, że nikogo nie obrażam i nie uważam za gorszego.

Gość gość
Jaki jest tego sens Zauważcie, że nikogo nie obrażam i nie uważam za gorszego. I co w związku z tym? Mamy ci tu pomnik wystawić czy jak? Nie obrażasz,to dobrze, to coś normalnego, tak powinno być w każdej rozmowie, więc czemu tak to podkreślasz? Jeżeli zaś chodzi o twoje podejście do tematu, to widzisz, ja sama jak do tej pory również nie kochałam jeszcze z nikim. Pomimo tego, że miałam wiele okazji, ale coś mnie blokowało i ostatecznie nie zdecydowałam się na seks z partnerem. Czy powinnam uważać się za lepszą? Nie wiem.

Gość gość
Przepraszam, ale czy ty zakładasz, drogi autorze, że SPYTASZ ewentualną swą wybrankę o jej przeszłość seksualną, a ona ci na to pytanie szczerze i zgodnie z prawdą ODPOWIE? Zwłaszcza jeśli tą przeszłość ma dość bogatą??? O słodka naiwności :))

Gość Jaki jest tego sens
A ja jestem idealistą i uważam, że partnera (choćby tylko potencjalnego) trzeba szanować, być wobec niego uczciwym i dać mu prawo wyboru.

Gość Jaki jest tego sens
Może i mój idealizm to wada, ale ja się czuję z nim dobrze. Trzeba mieć jakieś zasady.