Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki kupic rozmiar ponczoch

Polecane posty

Gość gość

Czesc Chcialam kupic sobie ponczochy samonosnie ale nie wiem jaki rozmiar mam wybrac. Pomozcie dziewczyny dobrac odpowieni. Moje wymiary wzrost 168 biodra 102 ob uda 60 dl stopy 20cm

Gość facet_jednak
witaj Najczęściej pończochy mają rozmiar 1-2, 3-4. Tak jest np w gatta. Mysle ze ten 3-4 będzie dobry. Niezłe pończochy ma H&M, samonośne, nieźle trzymają się, nie zsuwają się, i podchodzą prawie pod pośladki. Ale tu z kolei mają chyba następującą rozmiarówkę (z tego co pamiętam): S,M,L,XL,więc z HM-u pewnie L-ka będzie dobra. Choć na pewno dla ciała milsze są te z gatty.

Gość gość
jesteś mojego wzrostu ja mam 62 w udzie i biore zawsze nawiększe..mogę je wysoko podciągnąc i się nie zadzieraja...lepiej większe

Gość gość
Rozumiem. czyli 3 albo 4. A jesli bym chciala tak aby ponczocha nie konczyla sie przy samaym kroczu, tylko tak w polowie uda? Moze trosze za polowa. To jak bedzie z rozmiarem? Czy juz tak sie nie da dobrac?

Gość facet_jednak
No to jednak gatta 3-4. Albo ponczochy z marketów, różnych firm, takie standardowe. One są , (jeśli sie dobierze rozmiar prawidłowo), do połowy uda. A te pończochy chcesz nosić na codzień, czy np wesele itp?

Gość nnnnnnnnnnnnnnn
dupa

Gość nnnnnnnnnnnnnnn
ch*j

Gość gość
No moze na codzien to nie ale 2-3x w tygodniu. Czyli myslicie, ze od gatty 3-4 beda ok?

Gość facet_jednak
3-4 powinny byc dobre. A pod spodnie czy pod spodniczke?pozdrawiam

Gość gość
3. 4 na 100% będzie za duża