Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

MaciekMLM

Opinie o DuoLife

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰 Dzidka
Bra艂am wiele suplement贸w na odbudow臋 chrz膮stki stawowej posiadam edoproteze stawu kolanowego i biodrowego w marcu bie偶膮cego roku mia艂am mie膰 edoproteze stawu kolanowego jednak po braniu przez 3 miesiace kolagenu i ProStiku nie bior臋 lek贸w przeciw b贸lowych zrezygnowa艂am z zabiegu kolano jest w lepszym stanie ni偶 by艂o uwa偶am ze w/w suplementy w jakim艣 stopniu mi pom贸g艂y

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Wszystko da si臋 wyt艂umaczy膰. Tylko prosz臋 mi powiedzie膰 sk膮d takie ilo艣ci aloesu? Sk膮d jest pozyskiwany? Mog臋 zrozumie膰,偶e lucerna w produktach jest rodzima,bo trawy mamy pod dostatkiem,ale aleos? Zada艂am kiedy艣 to pytanie na stronie duo,ale nikt nie odpowiedzia艂 na to pytanie. Ja 偶ycz臋 wszystkim zdrowia i rozumi臋, 偶e ka偶dy si臋 ratuje jak mo偶e. Ale mam nadziej臋,偶e to nie jest ratowanie czyje艣 kieszeni, kosztem chorych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pisze si臋 "rozumiem" a nie "rozumi臋" kurfa jacy analfabeci,moja 9 letnia c贸rka ju偶 nie robi takich b艂臋d贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Detor
Skorzystaj z najlepszych dermokosmetyk贸w. Tu te偶 praca dodatkowa od zaraz z polsk膮 firm膮 Organic Life, kt贸ra jest na rynku polskim i na 艣wiecie od 20 lat. W ofercie Organic Life znajduj膮 si臋 kosmetyki naturalne zawieraj膮ce drogocenne ekstrakty ro艣linne w pozytywny spos贸b oddzia艂uj膮ce na sk贸r臋. Ide膮 marki jest promowanie zdrowego stylu 偶ycia oraz wp艂ywu produkt贸w piel臋gnacyjnych na ludzki organizm. Produkty firmy mo偶na rozprowadza膰 wsz臋dzie, czyli te偶 do firm, salon贸w urody itp. Tu mo偶esz mie膰 prac臋 dodatkow膮 na wiele lat. Nie zawieraj膮 one SLS-贸w, SLES, syntetycznych emolient贸w, pochodnych ropy naftowej/olei mineralnych, silikon贸w, paraben贸w, PEG-贸w, sztucznych barwnik贸w, sztucznych zapach贸w, ani substancji modyfikowanych genetycznie. Kosmetyki s膮 dobre dla: - matek karmi膮cych - os贸b z podra偶nion膮 sk贸r膮 - kobiet w ci膮偶y - alergik贸w - m艂odzie偶y z problemami tr膮dzikowymi https://pl147718.organiclife.com.pl/register.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A gdzie jest zlokalizowana produkcja produkt贸w duo. Bo w Wi臋ckowicach zlokalizowana jest willa. Nie wygl膮da to na zak艂ad produkcyjny. Czy 艣wistak tam zawija te sreberka? Na tak膮 produkcj臋 wydaje si臋,偶e potrzebna jest linia produkcyjna. O co chodzi po co ta tajemnica?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adam Petro PL
To fenomenalna skala manipulacji uczuciami ludzkimi. Znam t膮 firm臋, sami wpisuj膮c imie i nazwisko w艂a艣ciciela dodaj膮c krs zobaczycie ponad 10 firm kt贸re na chybi艂 trafi艂 powstaj膮 i upadaj膮 jak piramidy z kart. Te produkty to zwyk艂e soki kt贸re w sklepie z zdrowa 偶ywno艣ci膮 kosztuj膮, oko艂o 20z艂. No ale jak zbudowa膰 piramid臋, to ju偶 by艂o w Polsce i wielu krajach wystarczy pokaza膰 艂adne auta i powiedzie膰 b臋dzie Twoje jak du偶o sprzeda偶. To dziwne 偶e m艂odzi ludzie wprowadzili soki po 200z艂 na rynek ale nie jest to produkt medyczny maj膮 prawo szuka膰 naiwnych kt贸rzy im za p艂ac膮 za to. Jaki problem zap艂aci膰 lekarzowi kt贸ry powie co艣 o tym dobrego. Bolerioza 偶e wylecz膮 to masakryczna bzdura sprzedawa艂em te produkty i nikogo nie wyleczy艂y opr贸cz opr贸偶nienia kieszeni. S膮 zio艂a na rynku i medycyna naturalna, ale wiara w soki kt贸re czyni膮 cuda to zwyk艂e nabijanie ludzi w butelk臋. Niestety firma soki sprzedaje legalnie i nie jest to produkt medyczny i tylko jak ju偶 wszyscy wydadz膮 pieni膮dze i zobacza 偶e produkty im nie pomog艂y wtedy pewnie powstanie firma o podobnej nazwie kt贸ra te same produkty b臋dzie sprzedawa膰 w innych opakowaniach. Pisz臋 bo nie mog臋 na to patrze膰 dlatego si臋 dziel臋 wiedz膮, a wy ocenicie to sami. W sklepie ze zdrow膮 偶ywno艣ci膮 zobaczcie sok z nomi czarnuszke i inne i zobaczcie kto to produkuje i ile kosztuje i wszystko wam si臋 rozja艣ni. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wszystko ok. z tym 偶e nikomu si臋 nie chce czyta膰 czy sprawdzi膰. Widz膮 tylko szans臋 na doch贸d lub na zdrowie. Poza tym nic. Od zarania dziej贸w to co leczylo to mamy pod nogami. Wystarczy si臋gn膮膰, pomyslec i sprawdzi膰. A co do leczenia a raczej solidnego zabezpieczenia organizmu to od wiek贸w skuteczne s膮 konopie. Tu ju偶 bez zwi膮zk贸w halucynogennych. Olej CBD i to wiem 偶e dzia艂a, nawet w najci臋偶szych przypadkach http://olejkonopny.pl.tl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem ciekawy kim s膮 ludzie pisz膮cy te komentarze :D to a偶 艣mieszne jest :D Ludzie kt贸rzy szukaj膮 tutaj opinii o jakiejkolwiek firmie mlm,etat , biznes czy franczyzie to i tak spotka si臋 z pisaniem tch贸rzy, kt贸rzy nawet nie s膮 w stanie wzi膮艣膰 偶ycie w swoje r臋ce bo wsz臋dzie widz膮 przekr臋t a potem gadanina 偶e sytuacja w Polsce to wszystko przez pis polityke itp :D B膮d藕cie powa偶ni b艂agam was :D Jak chcecie opinii o Duolife to idzcie kurwa do ludzi kt贸rzy robi膮 tam biznesy ..... jak chce naprawi膰 auto to id臋 do mechanika a nie do piekarza -.-

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maddzia20
Zgadza si臋 produkt https://duoaloes.pl/ jest niesamowicie skuteczny jak dla mnie, polecam dziewczyny efekt przychodz膮 bardzo szybka. Atrakcyjna cena te偶 jest jedn膮 z zalet tego produktu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jedna wielka sciema i pranie m贸zgu nie dajcie sie naci膮gn膮膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marta Kociniuk
Ja pr贸bowa艂am wielu suplement贸w. Mam problemy z w膮trob膮, a tym samym z produkcj膮 hemoglobiny. Przez wiele lat jedynym ratunkiem by艂y dla mnie transfuzje. Ostatnio pojawi艂o si臋 kilka nowych lek贸w, ale one maj膮 straszne skutki uboczne. Na popraw臋 produkcji hemoglobiny bra艂am ostatnio Tardyferon, ale zaparcia po nim by艂y tak dotkliwe, 偶e nie mog艂am chodzi膰. Na w膮trob臋 jedyny skuteczny lek to Hepa-Merz, kt贸ry jest bardzo dobry, ale potrzebowa艂am 3 saszetki dziennie, a jedna kosztuje od 5 do 6,50 zale偶nie od apteki i producenta. Opr贸cz tego bra艂am inne leki, na odwodnienie, na nadci艣nienie, na anemi臋, na owrzodzenia jelit i prze艂yku, na stany przedcukrzycowe. Wszystkie przepisane przez lekarzy. Zostawia艂am w aptece oko艂o 1100 z艂 miesi臋cznie. Mam 41 lat i jestem na rencie, kt贸ra wynosi 1200 z艂. Kiedy艣 pani z apteki powiedzia艂a, 偶e mo偶e, zamiast bra膰 takie ilo艣ci lek贸w porozmawia艂abym z lekarzem i chocia偶 cz臋艣ciowo wymieni艂abym je na suplementy i zestawy witamin, kt贸re, nawet te drogie, wychodz膮 mimo wszystko taniej i nie maj膮 takich skutk贸w ubocznych. Posz艂am do lekarza, po wielu miesi膮cach pr贸b i b艂臋d贸w, kt贸rych nie b臋d臋 tu opisywa膰, sytuacja dzi艣 wygl膮da tak: z lek贸w bior臋 Hepa Merz w ilo艣ci jedna saszetka dziennie, spironol jedna saszetka dziennie i bisocard na nadci艣nienie jedna saszetka dziennie. A wszyscy, kt贸rzy si臋 znaj膮 powinni dobrze wiedzie膰, 偶e wszystkie schorzenia, kt贸re mia艂am s膮 nieuleczalne, jedynie przeszczep w膮troby normowa艂by t膮 sytuacj臋. Jednak m贸j stan zdrowia bardzo si臋 poprawi艂. Dalej jestem chora, ale du偶o problem贸w uda艂o si臋 wyeliminowa膰. Z suplement贸w diety i zi贸艂 bior臋 ostropest p贸艂 艂y偶eczki raz dziennie (dodaj臋 do sa艂atki), DuoLife Medical Formula ProDeacid jedna kapsu艂ka dziennie i Wellness pack woman jeden zestaw dziennie. Ostropest kupuj臋 w sklepach zielarskich (ok.7 z艂 za opakowanie, kt贸re wystarcza na dwa miesi膮ce), DuoLife Medical Formula ProDeacid kupuj臋 na stronie myduolife.com/shop/products/1/177,duolife-medical-formula-prodeacid.html za 97 z艂, Wellness pack woman na stronie pl.oriflame.com/?store=2281470 za 122 z艂. Taniej by by艂o gdybym zosta艂a konsultantk膮, ale nie chc臋, bo to nie dla mnie. Dodatkowo kobieta, kt贸rej jest ta strona bardzo mi pomog艂a z diet膮 w膮trobow膮 i ca艂y czas pracujemy nad w艂a艣ciwymi dla mnie produktami. A to ci臋偶ka dieta, bo trzeba znacznie ograniczy膰 spo偶ycie bia艂ka i w艂a艣ciwie nie ma co je艣膰. W aptece wydaj臋: ok.180 z艂. Czuj臋 si臋 lepiej. Znacznie lepiej. Trzy lata temu prawie nie wychodzi艂am z domu, a wi臋kszo艣膰 czasu sp臋dza艂am w szpitalach. Teraz chodz臋 do przychodni na badania kontrolne raz w miesi膮cu. Od roku nie by艂am w szpitalu. Wej艣cie na pierwsze pi臋tro nie stanowi dla mnie wyczynu na miar臋 zdobycia Giewontu. Zacz臋艂am je藕dzi膰 na rowerze. Na razie po 10 min dziennie, ale wszystko w swoim czasie. Jutro id臋 pierwszy raz od 10 lat na basen. I Jeszcze trzy lata temu lekarze m贸wili, ze nie prze偶yj臋 roku i to samo twierdzi艂 orzecznik zus i przyzna艂 mi rent臋 do ko艅ca 偶ycia. Suplementy dzia艂aj膮. Oczywi艣cie nie mo偶na odstawia膰 lek贸w i nawet zmniejsza膰 dawek bez konsultacji z lekarzem, bo one maj膮 leczy膰. Suplement maj膮 wspomaga膰 to leczenie i ograniczy膰 skutki uboczne. No i niestety nie ma z艂otych 艣rodk贸w, ka偶dy ma inny organizm. Trzeba znale藕膰 odpowiednie. To 偶e Go藕dzikowej pomaga nie znaczy, 偶e pomo偶e wszystkim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Soares
Usam os produtos dizendo que 茅 soft marketing. C谩 em Portugal, e como pir芒mide

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Soares
Este aloe vera vem da quinta da f谩brica.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SewerynD
Pozna艂em osobi艣cie paru naci膮gaczy z duo life i t膮 ich drabin臋 czy tam piramid臋. Mia艂em w r臋kach ich produkty i pi艂em te cudowne specyfiki. S艂ucha艂em r贸wnie偶 pieprzenia tych ich g艂upot jak w sekcie. Powiem tak, jak kto艣 ma g艂ow臋 na karku i nie jest p贸艂inteligentem to sam sobie policzy 偶e normalnie kupi takie suple i witamy 5 razy taniej ale to ju偶 indywidualna sprawa ka偶dego z osobna. Najbardziej interesuje mnie to czy sprzedawcy tych witaminek i zi贸lek nie maj膮 resztek honoru i serca do starszych i schorowanych a czasem tez cz臋艣ciowo sparali偶owanych ludzi wciskaj膮c im to g****o za ci臋偶kie pieni膮dze i daj膮c zgubn膮 nadzieje na polepszenie zdrowia dla w艂asnych korzy艣ci maj膮tkowych. Wstyd藕cie si臋 naci膮gacze z jaguar贸w!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Dlanie to jest jedna wielka 艣ciema,. Na tych ich bds pieprz jedno i to samo chwal膮c si臋 偶e znowu rozdaki 30 mercedesow i jaguarow i gdzie to nie byli na wakacjach oczywi艣cie za kas臋 od nowych klubowicz贸w. To piramida trzeba wci膮gn膮膰 trzech a tych trzech znowu trzech itd. Wej艣cie do klubu to 500 pkt i kwota 600 z艂 a wiekszasc z nich sprzedaje te smoczki na allegro za 160 z艂 to ciekawe bo zastanawiam si臋 kto tu na kim robi interes. Wesz艂am do klubu w pi膮tek 23.05 i 24.05 z niego wysz艂am jak si臋 okaza艂o 偶e przez 4 Msc musz臋 kupi膰 produkty za 500 pkt 偶eby w pi膮tym dosta膰 duolife dzie艅 i noc za 1 z艂. Czyli ja musz臋 uda膰 4x600 偶eby dosta膰 zestaw za 1zl. Na allegro 4 zestawy b臋d膮 mnie kosztowa艂y 4x160 no to jaki w tym interes?? Tam na tych spotkaniach wszyscy rzucili swoje biznesu i po roku maj膮 po 3 Mercedes w gara偶u. 呕ona te偶 ma 3 Jaguary i dzieci te偶 maj膮, ku藕wa to oni musz膮 mie膰 gara偶e wi臋ksze od swojego domu.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xzm

nie polecam drogi produkt nie wpisuj膮cy si臋 w Idee Marketingu Sieciowego bardzo ci臋偶ki biznes, je艣li chodzi o dublikacje, je艣li kto艣 co艣 szuka to polecam firmy z produktami codziennego u偶ytku np. kosmetyki i wa偶ne ceny musz膮 by膰 konkurencyjne do sklep贸w stacjonarnych.

Udost臋pnij ten post