Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ellobejbe

Podoba mi się chłopak który ma dziewczynę

Polecane posty

Ostatnio przez moją przyjaciółkę poznałam Chłopaka, miły inteligentny itp. niestety jest wielki problem :( Ma dziewczynę o której ciągle mówi... :( możne i znamy się nie długo ale przytulamy się, chodzimy pod rękę, wygłupiamy się i jest naprawdę super.. ale niestety ciągle jest problem ze ma dziewczynę.. na dodatek która ma dziecko.. Nie wiem czy mam robić sobie jakiekolwiek nadzieję czy odpuścić puki nie znamy się jeszcze bardzo długo.. bo ja już na prawdę nie wiem co z tym wszystkim zrobić... myślę że jesteście w stanie mi jakoś pomóc... coraz bardziej czuję że się zakochałam.... HELP!!! Próbować jakoś go odbić czy dać sobie święty spokój... czy może zostać tylko przyjaciółmi i czekać aż on zerwie? :(

Gość gość
nie odbijaj go,po co ci taki facet ktory dalby sie odbic albo zdradzilby? to tylko by oznaczalo,ze ciebie potraktuje kiedys tak samo. ja jestem w podobnej sytuacji ale uznalam,ze gdyby on chcial ze mną zdradzic ją przestalabym go tak uwielbiac.Miedzy innymi kocham go dlatego,ze jest tak oddany tamtej..bo to znaczy ze ma wspanialy charakter.Nie okazuje w zaden sposob co czuje,tylko kolezanka i koniec. Mi musi wystarczyc samo to,ze on jest i ze mną rozmawia. nalezy do innej,oboje mamy honor i wiemy co jest najwazniejsze. I tak sie ciesze,ze mnie lubi. Pogodz sie z tym,ze on nalezy do innej.I tak ci zazdroszcze,tego ze masz go blisko siebie. Mnie dzieli w tej chwili od Niego spora odleglosc i nie wiem kiedy go znowu zobaczę..moze to i lepiej,bo ochłonę.

Gość gość
zostaw tego faceta w spokoju! postaw się na miejscu tej biednej dziewczyny

Gość gość
jesteś kobietą i masz prawo do szczęścia! skoro chcesz być z nim masz prawo go odbić. Niech nie interesuje cie to, że ma dziewczynę i dziecko. Skoro facet to taki skarb walcz o niego. Lepiej odbić zajętego niż związać się z wolnym nieudacznikiem.

Gość gość
koleżanka ma racje masz prawo do szczęścia i zachowywania się jak zwykła k***a :)

Gość lila888
może i ją zostawią ale nie masz gwarancji ze po miesiącu nie wróci do tej biednej dziewczyny

Gość gość
a co gdybyś Ty byłą w takiej sytuacji ze Twój chłopak spotyka się potajemnie z jakąś lafiryndą? powinna sobie odpuścić i poczekać na swoje prawdziwe szczęście a nie kraść je komuś innemu

Gość gość
nie zbudujesz swojego szczęścia na cudzym nieszczęścia

Gość nojakasmasakra
nie wiem dziewczyno co masz w głowie ale odpuść sobie