Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu nazywacie dzieci julia i oliwia i amelka

Polecane posty

Gość gość
oj tam, jak się komuś podoba to czemu nie, co to komu przeszkadza.. Ja teraz myślę nad imieniem,ale napewno nie będzie to żadne z powyższych.

Gość gość
mamy synka o imieniu xxx, córeczka miała byc klara. jeżeli mam mieć tyle klar ile julek,to chocbym sie zesrala to nie bedzie klara.

Gość gość
Amelka tak chcialam nazwac corke 9 lat temu, na szczescie tego nie zrobilam, za Oliwka i Julia nie dzieki!, w miedzyczasie i imie mojej corki jest b popularne, choc wczesniej kazdy pytal co to za imei i skad? i tez mnie to fatum nie ominealo tzn moja corke :P

Gość gość
ostatnio widze popularne pary imion: olivier i julia :O amelka i zuzia. julia i aleksander.

Gość gość
bo polska to plebs swojego zdania nie maja :)

Gość gość
Nie nazywamy tylko nadajemy imie. nadajemy takie jakie nam sie podoba :) z reszta moda zawsze byla jest i bedzie.era julek i nikolek mija.wchodzi nowa na leny ,zosie i marysie :)

Gość gość
każdy nazywa jak mu się podoba niech każdy kto się wpisuje i obraża te imiona sam napisze jak się nazywa może i z niego się ktoś pośmieje - wariatki

Gość kieckawkratke
Moja prababcia miala na imie Julia i byla fajna kobieta, dlateco moja corka tak sie nazywa...

Gość gość
Bo mi sie takie imie podobalo i nac wam do tego.

Gość gość
Bo te imiona same w sobie sa ladne,to wlasnie przez to,ze takie popularne stracily wiele i az do obrzydzenia ciagle sie je slyszy na kazdym kroku.Nie wiem jak mozna kierowac sie taka glupia moda nadajac dziecku imie.Mi nawet gdyby jakies imie sie podobalo od lat przedszkolnych,to gdybym urodzila dziecko i akurat to imie byloby popularne w zyciu bym mu jego nie nadala.

Gość gość
Śliczne imię pasuje do dziewczyn szczególnie nastolatek moja córka ma tak na imię powiem szczerze jak się urodziła i mąż się uparł na to imię nie byłam zadowolona ale teraz jak mam już taką dużą nastolatkę jestem bardzo zadowolona pasuje jej to imię

Gość gość
Dlatego,bo nam sie podobaja ;)

Gość gość
a co Cię obchodzi, jak kto daje dziecku na imię? nie cierpię takich tematów, nie Twoje dziecko, nie Twój in teres., Patrz, żeby Twoje dziecko miało jedyne, niepowtarzalne i cudowne imię.

Gość gość
A C.H.U.J cię to obchodzi:-)