Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ze mna jest wszystko wporzadku

Polecane posty

Gość gość

jestem w 6 letnim zwiazku, wiem ze po pewnym czasie ludzie nudza sie swoim wygladem, wiem to po swiom facecie a mnie jego nie nudzi. Czasami ludzie wyobrazaja sobie bedac juz z kims jak to by bylo z inna osoba a ja nie. Nawet w glupich fantazjach erotycznym jest tylko moj facet (no chyba ze jest to fantazja z jakas kobieta) ale nigdy zadnen inny. Nie pytalam go o to nigdy, czy myslal o innych kobietach, nawet w takich fantazjach erotycznych, ale wiem, ze pewnie (jak kazdy) tak. A ja nigdy, co ze mna jest nie tak?

Gość gość
może masz zbyt małą wyobraźnię?

Gość gość
moze, sama tego nie rozumiem, nawet teraz jak sobie wyobrażam co by bylo z innym to mnie to nawet nie kreci...

Gość gość
jesteś w porządku :)

Gość gość
no ale zeby w fantazjach erotycznym nie pojawil sie zaden inny facet niz moj to chyba nie jest normalne, albo juz sama nie wiem

Gość matyldda
też tak mam, i przez to najczęciej zawsze cierpiałam.

Gość gość
chyba jestem super wierna heheh. To ze nie mysle o innych facetach (nawet tak przez chwile, gdzie pozniej sie o tym zapomina) nie jest wynikiem jakis moich pogladow, tylko nigdy mi sie to nie zdarzylo i nie rozumiem dlaczego, moze rzeczywiscie mam slaba wyobraznie (chociaz jesli chodzi o seks to jak najczesciej namawialam swojego zebysmy czegos innego sprobowali) i musze nad tym popracowac

Gość gość
ja też nie myślę o innych facetach , po prostu tego nie potrzebuję i nie czuję ,żeby ze mną było coś nie tak, a jestem w związku już 14 lat.

Gość gość
Autorko, chyba chciałaś się dowartościować. :-P Tak, to rzadkość, zwykle kobiety snują po jakimś czasie fantazje o kimś innym. Ty zaliczasz się do tych niezwykłych. Być może taką pozostaniesz albo zmieni Ci się jak Twój związek dopadnie rutyna.

Gość gość
Mi się wygląd męża nie nudzi. Jesteśmy razem prawie 9 lat.

Gość gość
Ja też nie myślę i nie zamierzam myśleć o innych, nie uważam żeby bylo coś nie tak.

Gość gość
Zapytajcie swoich facetów czy po tylu latach bycia razem nie przeszła im kiedyś taka myśl przez głowę, jakaś fantazja z inną kobietą.

Gość Ana33
a mojego faceta wygląd sie znudził .. nie jest przystojny ale nie uroda jest najważniejsza. :) tylko cholera jasna mówię mu po kilka razy idź do fryzjera bo juz zarośnięty jesteś, ogol się, zmien ubranie ... i tak wkółko...eh... a potem się dziwi ze nie mam ochoty na bzykanko z nim ... :(

Gość gość
Do Ana33: ale chyba w miarę schludny i zadbany jest? Czy całkowicie się zapuścił?