Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w większości reklam pokazują bachory

Polecane posty

Gość gość

Reklama proszku, samochodu, okien, telefonu itp wszedzie muszą wpakowac jakiegos bachora. W jakim celu to robią? Mnie reklama z przyglupią szarą rodziną z wstrętnymi bachorami zniechęca do produktu.

Gość gość
sa jakies badania, co jest najwazniejsze dla ludzi sposrod 10 rzeczy do wyboru i od lat rodzina jest przed praca, pieniedzmi i takimi tam. Dla kazdego rodzina to cos najwazniejszego, cel w zyciu itp. Wiec chyba dlatego tak jest. Ja tam wole rodzine, niz gola babe w reklamie dachowki, farby, kostki brukowej, gladzi gipsowej itp

Gość gość
Mnie też wkurzają te durne bachory w reklamach.

Gość gość
Bo to żerowanie na najniższych instynktach. Zauważ, że jak ktoś prowadzi nudne życie, niczego nie osiągnął, jest zwykłym nikim i brak mu perspektyw na przyszłość to właśnie robi sobie 'bachorka', a potem wkręca wszystkim , że to sens życia i największe szczęście.

Gość gość
W Polsce faktycznie tak jest. W Brazylii to wygląda inaczej, w USA itp. Poza tym Polsza to pseudo tradycyjny i katolski kraj, reklamy są skierowane glownie do kobiet (pranie, gotowanie, sprzatanie) i ogolnie ludzi po 40. Reklamy dla mlodziezy wygladają zupelnie inaczej.

Gość gość
Swego czasu mówili, że będzie zakaz "używania" dzieci w reklamach - poza pieluchami , soczkami itp. Ale gdzie tam... nadal w każdej reklamie gowniarz

Gość gość
W Polsce za dużo się rodzi bachorów wszyscy młodzi się puszczają i jeszcze chwalą tym na facebooku xd

Gość gość
tez mnie wkurzają te bachory,jak ja nie lubie dzieciarów :O