Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pix30

Takie przeprosiny to kpiny

Polecane posty

Gość Pix30

To była długa znajomość - bo trudno to nazwać normalnym związkiem. Wciąz nie wiedziała czy chce być ze mną. Jak znalazłem sobie kogoś, prosiła bym wrócił, płakała, wydzwaniała.... Wróciłem i znów było to samo. Wreszcie zostawiła mnie smsem. Teraz po latach przeprosiła ... mailem. Powiedziałem, że jesłi naprawdę chce mnie przeprosić, to nie mailem. Stwierdzila,że się spotkamy , porozmawiamy, że chce się pogodzić i nie mijać mnie na ulicy jak obcego. Minęło sporo czasu i nic. Przypadkowo zobaczyłem ją naulicy, to stwierdziła że nie miała czasu się spotkać, a poza tym od tamtego czasu, kiedy mnie przeprosiła, kogoś poznała. Co po tym sądzicie? Dla mnie te przeprosiny to dopiero kpina, o czym jej powiedziałem.

Gość gość
Żenada Ciesz się że znią nie jestes

Gość gość
Bez komentarz a- poziom tej laski jest większy niż depresja

Gość jelcz345
Jak będzie dorosła (emocjonalnie) to wtedy z nią rozmawiaj planu.

ale nad czym ty sie chlopaku jeszcze zastanawiasz? zapomnij, raz na zawsze. takiej kobiety nie mozna traktowac powaznie. ona sie bardziej nadaje na leczenie a nie do zwiazku.

Gość gość
Jednak laski to czasem pogrywaja jak faceci

Gość Pix30
Nad czym się zastanawiam? Tylko nad tym, po co były te przeprosiny - żeby potem sobie ze mnie jeszcze raz zadrwić

moze wlasnie jest tak jak piszesz, tym bardziej to o niej dobrze nie swiadczy. daruj sobie te rozmyslania. na taka osobe to szkoda czasu na myslenie i szkoda sliny na gadanie o niej. ze ty w ogole chcesz z nia jeszcze komunikowac. ja bym jej delikatnie napisala; badz laskawa i nie zaczepiaj mnie wiecej. pod zadnym pozorem.

Gość Pix30
Przez te kilka lat nie odzywaliśmy się do siebie - odkąd mnie po długiej znajomości spławiła smsem. ALe jak teraz napisała, że załuje swojego głupiego zachowania i chce się pogodzić, to myślałem że naprawdę tak jest.

Gość Pix30
Zgadza się. Ale już wiem, po co to zrobiła-tak mysle. Mówiła , że załuje że mnie staciła, że ma wyrzuty sumienia. Oczyściła się z wyrzutów przez tzw. przeprosiny. Żałowała, że mnie straciłą, bo w tym momencie była sama. Teraz ma 'czyste sumienie" i znów kogoś, więc ma w d... Egoistka do kwadratu. A ja się nauczyłem jeszcze raz po latach świetego spokoju od niej, że nie warto zamieniać z nią nawet słowa.

i tak trzymaj kolego, traktuj ja od dzis jak powietrze i nie reaguj wiecej na zadne zaczepki. "przeprosila cie" i nie macie wiecej o czym rozmawiac.

Gość gość
Poczekaj az znow bedzie sama i wtedy powiedz jej zeby s*******ala

Gość Pix30
Jak ją jeszcze kiedyś spotkam na ulicy, to jej to powiem:) No w bardziej oględnej formie- żeby nie opowiadała że cham ze mnie:)

Gość gość
szkoda tylko twojego zmarnowanego czasu na taką laskę. Poznasz lepszą, a ona niech żałuje, że taka głupia jest:)