Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poradzic sobie z zazdroscia

Polecane posty

Gość gość

nie wiem, jak mam sobie tlumaczyc, nie robie awantur ale wszsytko trzymam w sobie, jestem zazdrosna o byle gowno doslownie. zauwazylam ostatnio, ze oglada gole babki w internecie i strasznie mnie to wkurza, nie wiem dlaczego? ostatnio wyslal mi sms (w formie zartu) ze jakas klientka miala przeswitujaca bluzke i ze zaraz bedzie w domu i zebym "szykowala d**e", mnie to nie rozsmieszylo, bo zaraz zaczenalam myslec o tym ze gapil sie na ta babke, oczywiscie pojawily sie glupie mysli, ze moze byla bardziej pocisgajaca itd. jak rozmawiamy o seksie to na nic sie nie skarzy wrecz przeciwnie sam podkresla jak mu dobrze ze mna. wiem, ze to duzej mierze moga powodowac moje kompleksy, ale przeciez ja sie nigdy ich nie pozbede

Gość gość
" ze jakas klientka miala przeswitujaca bluzke i ze zaraz bedzie w domu i zebym "szykowala d**e", mnie to nie rozsmieszylo" Nie dziwie się, ze cie to nie rozśmieszyło, ciekawe co by ci napisał jakbyś jemu taki sms wysłała "kochanie, dzisiaj do pracy przyszedł cholernie przystojny facet, jestem teraz napalona, zaraz będę w domu, szykuj się", musiał by się ucieszyć wiedząc, że podniecasz się innymi facetami, żeby z nim iść do łóżka

Gość gość
jakiś idiota z tego Twojego faceta, żałosne...