Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak pozbyc sie kompleksow

Polecane posty

Gość gość

mam sińce wokół oczu (po tacie) i rozne przebarwienia ktorych tez nie zlikwiduje i jeszcze wiele innych rzeczy na ktorych zmiane nie mam wplywu. Maluje sie ale nadal nie umiem sobie z tym poradzic, nigdy z nikim nie bylam. Jak przestac myslec o swoch wadach, pogodzic sie z soba i z tym ze nie bede idealna?

Gość gość
nie widziałam przebarwień których nie da się usunąć

Gość gość
dermatolog stwierdziła ze mam przebarwiania odziedziczone po jakimś przodku bo nie wiedziała co to jest i jaka jest jego przyczyna, mam tak jakby ciemniejsza skora na szyji, ale dobra nie mam na to wplywu i pytam jak przepracować w swojej głowie to żeby kompleksy nie staly sie dla mnie najważniejsze

Gość gość
a byłaś w jakimś profesjonalnym gabinecie kosmetycznym? Wychodzę z założenia, że najlepszym sposobem na kompleksy jest pozbycie się ich

Gość gość
bylam, ale oni tez nie wiedza jak mi pomoc, mam to już z jakies 15 lat, troche przypomina rogowacenie ciemne ale lekarz stwierdził ze to nie jest to

Gość gość
jak znajdziesz odpowiedniego faceta, to kompleksy same znikną

Gość gość
nikt nie jest idealny kochana :) a ludzie maja jeszcze inne gorsze mankamenty i jakos zyja :) skoro mozesz swoje zatuszowac makijazem takze nie ejst zle :) nie pozwol zeby kompleksy odbieraly ci radosc z zycia

Gość gość
ostnieją korektory do mankamentów skóry

Gość gość
dlatego pytam jak sobie tlumaczyc by moje kompleksy nie przyslonily mi rzeczy wazniejszych, ja zdaje sobie ze wszystkiego sprawe i chcialabym w koncu przesyac myslec o swoich wadach, chyba pojde do psychologa bo pomalu staje sie to chore. tak sie tym przejmuje ze rezygnuje z wielu rzczy, boje sie byc oceniana przez swoj wyglad. duzo trace przez swoje glupie myslenie o sobie