Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marina33

wieczor panieniski

Polecane posty

Gość Marina33

Chce zorganizować wieczor panieński dla moje przyjaciółki. Chcemy wyjechać do większgo miasta, pochodzic po klubach. Doradzie coś ?

Gość kalimba23
Hmm zależy z której części polski jesteście i do którego większego miasta chcecie się wybrać. Ja swój wieczór Panieński miałam w Krakowie. Dziewczyny zarezerwowały nocleg w Hotelu Ibis : http://www.accorhotels.com/hoteldirectory/pl/europa/polska/krakow/hotel-krakow.htm tam napiłyśmy się szampana, byłyśmy bardzo miło przywitane, obsługa była poinformowana o tym ze to wieczór Panieński no i później ruszyłyśmy w miasto. To był niezapomniany weekend :)

Gość gość
po ilu drinach zdradziłaś narzeczonego na panieńskim ?

Gość Małgosia 445
Normanle pytanie a odpowiedzi ja nie wiem Jeżeli macie zamiar wyjechać do większego miasta to moge polecić takzwany spacer po klubach (tylko trzeba znać miasto). My zamiast wydawać po 25zł na osobę za sam stolik wydałyśmy je na drinki i gadżety i specerowaliśmy od jednego klubu do drugiego. By odrazu przykuć uwagę byłyśmy seksownie ubrane i każda z nas miała szarfę innego koloru i z innym tekstem (ja byłam "Kierowniczką zamieszania") Nasza gwiadza miała napis "Ratunku! Wychodzę za mąż!" Jest to dobre rozwiązanie jak ktoś nie ma zbyt wielu gości lub zbyt wiele kasy Takie zakupy zobiłyśmy na www.szarfy.com.pl Bawiłyśmy się świetnie a szarfy fajnie przyciągały uwagę wielu Panów :) ale nie wez przesany jak to wcześniej pisano

Gość gość
a zaliczyłyście ktoregos z tych Panów?