Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirandaxxx

Gdzie lepiej spędzić sylwestra doradźcie proszę

Polecane posty

Gość Mirandaxxx

Hej Kafeterianie :) Proszę doradźcie mi co zrobilibyście na moim miejscu. Chłopak szzkuje od jakiegoś czasu jakiś wypad na sylwestra, nic mi nie mówi bo niespodzianka ;) no i mamy na pewno w takim razie spędzić go we dwoje. Niedawno jednak otrzymałam propozycję od koleżanki na wyjazd w większym gronie (również ze swoimi drugimi połowami jak najbardziej) i zastanawiam się co wybrać?? koleżanka mówi mi że wyjazd z ekipą weselszy itp. że fajnie w ileś osób chociaż nie twierdzi też że we dwójkę nudno lub coś w tym stylu :P co byście zrobili na moim miejscu? lepszy sylwester we dwoje czy większą ekipą ale również z ukochanym? :)

Gość gość
to zalezy jesli kochasz bardzo chlopaka to sama powinnas widzeic czego bardziej pragniesz taki wypad we dwoje moze byc zajefajny ! chyba ze nstawiasz sie bardziej na imprezowanie to wtedy w wiekszym gronie

Gość gość
a może po prostu chce jechać we dwoje bo chce się oświadczyć

Gość Mirandaxxx
pewnie że kocham :) a imprezowanie byłoby również z nim, tyle że jeszcze ze z koleżanką którą znam i jej chłopakiem, plus doszłyby osoby, których jeszcze nie znamy i to mnie w sumie chyba najbardziej wstrzymuje, chociaż mam niby zapewnienie że grono byłoby bardzo fajne

Gość Mirandaxxx
o właśnie tak jak odpisał Maciek , to też chodzi mi po głowie ;) że jednak to sylwester , a samemu wieczory można inne spędzić hmm... oświadczyć na pewno nie, to za szybko :P

Gość Mirandaxxx
może jeszcze jakieś opinie? :) ktoś miał podobne opcje do rozstrzygnięcia? :)

Gość Mirandaxxx
tylko teraz kwestia jest taka , że będę musiała przekonać go do opcji "więcej osób" :P bo ciągle myślał o tej swojej, którą kombinuje :) nie mam pojęcia co to, ale z drugiej strony właśnie jak piszesz sylwester = hucznie :P mówił też , że wolałby ze znanym gronem, bo to byłoby dla niego dość obce, dla mnie troszkę mniej ale co tam ;)

Gość Mirandaxxx
ależ nie w chacie :D wyjazd tylko że we dwoje :P tyle że nie chciał powiedzieć gdzie bo miała być to niespodzianka, a odnośnie poznawania nowych osób no to trochę niestety tak ma, tzn. nie lubi już takich porządniejszych wypadów typu wyjazdu z kimś kogo nie zna, woli najpierw poznać itp. z jednej strony to go rozumiem, ale z drugiej byłby przecież ze mną? :) czyż nie?

Gość pokergirl
Moim zdaniem najlepiej spędzić Sylwestra w gronie znajomych ;) W ubiegłym roku znaleźliśmy razem na http://www.sylwestrowy.pl/ dużo interesujących wyjazdów zorganizowanych, dzięki którym nie można się nudzić. Natomiast Sylwestra można spędzić aż do białego rana!