Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rónica 2324

silikonowe nakładki na sutki do karmienia

Polecane posty

Gość rónica 2324

witajcie czy znacie godne polecenia nakładki na sutki do karmienia tylko chodzi mi o takie naprawdę małe kupiłam z tommee tippee i są za duże w sensie ten cypelek gdzie wchodzi sutek znacie jakieś inne nakładki tylko mniejsze ?

Gość gość
ja mam aventa, najpierw miałam małe ale połozna powiedziała ze powinny byc wieksze, aby miesciła sie takze część otoczki i jestem zadowolona. Mała pogryzła mi sutki i tylko dzięki nim karmię piersią.

Gość gość
nie dawno założyłaś taki sam temat :/

A myślisz , że dziecko będzie Ci chciało ssać przez nie? Bo ja myślę że nie. Ja wydałam 40zł na takie nakładki i leżą użyte raz bo dziecko nie chciało. Moja koleżanka tez tak miała.

Gość rónica 2324
ten temat założyłam po raz pierwszy może ktoś założył podobny :/ co do osłonek avent słyszałam że są one większe od Tommyy Tippee ale nie wiem czy to prawda te z Tommyy maja fajną tą górę na otoczkę piersi ale sam cypelek na sutek jest jak dla mnie za duży bo mój sutek sięga do połowy przeznaczonego miejsca :(

Gość rónica 2324
mami 21 nie wiem czy będzie chciało czy nie mam koleżanki gdzie karmią tylko przez nakładki i dzieci chętnie jedzą więc co osoba to inna opinia zresztą nie takie pytanie zadałam w temacie tylko czy są jakieś specjalne osłonki na małe sutki