Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

INSURANCE NUMBER zmiana terminu spotkania

Polecane posty

Gość gość

ktoś z was sie orientuje jak wyglada zmiana o insurance number ? czy po zmianie terminu znów czeka sie 6 tygodni? bardzo proszę o odpowiedzi

Gość gość
hm w zaleznoaci jakie to miasto,sprobuj choc isc wczesniej lub pozniej w ten sam dzien i wytlumacz,zazwyczaj sa tolerancyjni

Gość gość
kurcze nie da rady sam dzien. na drugi dzien najszybciej.. gdzie musze zadz. aby zmienili mi termin? i czy czekac bede musiała znów długo??

Gość gość
ustal priorytety,bez nin nic dalej nie zrobisz,to kluczowe dla nowo przyjezdnych, jesli masz interview to powiedz by ci przelozyli,zrozumia. jesli ktos prosi cie o pomoc to pomysl,ze blokujesz swe zycie na wlasne zyczenie.

Gość gość
pewnie bedziesz musiala czekac dlugo bo ci urzednicy maja przeznaczone na to ok.4h dziennie tylko... dlugo to trwa bo musza potwierdzic adres w pl od urzedasow polskich... rob jak uwazasz...

Gość gość
ale to nie o mnie chodzi jak co jak juz 4 lata w uk siedze. to chodzi o znajomą . rób jak uwarzasz czyli jak ?? nie wiem jak to przełozyc gdzie dzwonic ?? ta osoba mogła by isc na spotkanie juz na drugi dzien od wyznaczoneg terminu

Gość gość
pytanie czemu chcesz przelozyc... jesli nie masz tlumacza to zalatwia wam telefonicznego

Gość gość
chce przełozyc ze wzgledu na to ze osoba ubiegajaca sie o insurance jest w pl obecnie i bedzie w czwartek wieczorem dopiero a własnie w czwartek ma spotkanie rano.

Gość gość
ojej ale to nie chodzi o tłumacza ja biegle po angielsku mówie moje pytania brzmiały : jak zmienic date wizyty. oraz; czy trezba znów bedzie długo czekac na taka wizyte po przełozeniu ?.