Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza nie duża

minetka

Polecane posty

Gość zuza nie duża

dziewczęta czy lubicie jak wam facet liże cipkę? czy to dla was krepujące? Ja uwielbiam jak mój partner mi tak robi ale jemu nie lubię ssać.

Gość karooliina95
Dziwna jestes.. Probowalas w ogole tak piescic? ;) mi sie spodobalo piescic ustami : ) ale moj chlopak juz nie chce, twierdzi ze mu sie to nie podoba :( co poradze, nie mam doswiadczenia robilam tylko 2 razy i tylko jemu.. A jak mam nabrac doswiadczenia jak on nie chce ;P

Gość mala_sis
karolina, rozumiem doskonale twoje polozenie! I doceniam odwage przyznac sie ze to lubisz a takze ze Ci tego brakuje. Fakt malo takich dziewczyn ale i ja do nich naleze ;p i jak sie taka trafi to akurat facet nie chce, bo nie lubi, bo zle kobitka robi... Mialam tak samo, moj mowil ze nie umiem go podniecic ustami, bylam zla i troche zawiedziona ale tez nie zamierzalam poprzestac. Nie bede Ci tego polecac ale ja rozwiazalam to w niespotykany sposob.. Z kolega z ktorym swobodnie rozmawiam na te tematy doszlo w koncu do tematu pieszczot oralnych.. Jako ze bylam sfrustrowana to podzielilam sie problemem z nim, on byl zdziwiony totalnie ze moj tego nie docenia. Temat ucichl ale wrocilam do niego po 2 tyg.. Z zazenowaniem z ktorym walczylam przez ten czas.. Poprosilam kolege, spytalam czy moge nabrac doswiadczenia z nim... Dlugo bilam sie z myslami, balam sie takiego rozwiazania. W koncu umowilismy sie. Kolega okazal najwyzsza wyrozumialosc, empatie, zadbal o dobra atmosfere takze z kazdym razem czulam sie coraz pewniej, odwazniej eksperymentowalam. Przerwalam gdy z dalam sobie sprawe ze zaczynam to robic nie by sie sprawdzic a zeby poniekad sprawic przyjemnosc.. Kolega tez juz sie przyzwyczail i za bardzo sie wczuwal.. I tu sa minusy wlasnie. Zle sie czulam ze pod koniec wiazala sie to z przyjemnoscia. Dopiero po pol roku z tym sie oswoilam, zwlaszcza gfy zobaczylam ze mimo wszystko pomoglo mi to z chlopakiem. Takze nie potepiam tego ale i zalecam ostroznosc w takim rozwiazaniu..

Gość gość
ja mam tak, że on bardzo lubi jak robi i ja lubię jak on robi. myślę, że dobrze się dopasowaliśmy :) może złą taktykę macie?

Gość candygirl69
mi sie wydaje ze to ich faceci od razu oczekuja ze beda w tym dobre. Przeciez one sie staraja, ba nie zrazaja i lubia to mimo wszystko robic. Ja ze swoim nie mialam problemu, oralnie piescilam juz przy pierwszych pieszczotach ustami, do konca. Mina chlopaka bezcenna :) po prostu nie przejmowalam sie jak juz sie podjelam, postawilam na namietnosc****omyslowosc. Moze jestescie spiete i robicie to mechanicznie bo krepujecie sie okazac odwage i namietnosc? I tego jak to bedzie w oczach waszych chlopakow?

Gość gość
15 latek zalozyl ten topik a stare babska podniecaja sie jak dziewczeta z Nowolipek, ha, ha, ha glupole

Gość candygirl69
nie mozecie miec zadnych obiekcji. Facet chce widziec ze podnieca was pieszczenie ustami jego meskosci, ze to dla was przyjemna czynnosc, tacy juz sa :) musicie byc przede wszystkim otwarte i gotowe na wiele, taki lodzik w ktorym sie ograniczacie, zamierzacie tylko podsycic ochote przynosi wiecej szkody niz pozytku, facet jest sfrustrowany i czuje ze sie zmuszalyscie. Jesli nie mozecie sie otworzyc to poczekajcie z tym. Jesli jednak to nie to, moze trzeba pokazac jak was to podnieca? Faceci sa wzrokowcami, lubia widziec jak sie w pelni oddajemy tej pieszczocie ;) i trzeba byc przygotowanym na to ze facet pod wplywem emocji bedzie aktywny tj staral sie poruszac w naszych ustach, albo dojsc. Co mnie wcale nie dziwi bo skoro mu sie podoba i o to w tym chodzi :)

Gość candygirl69
gosc, ja sobie zdaje sprawe ze pierwszy post wyszedl od jakiegos onanisty w podobnym wieku co twoim, taki wasz fenomen ze marszcycie sobie do postow na samosi i kafeterii i sie podszywacie dzieci ;) ale reszta postow to juz normalne kobiety i nie widze problemu by z nimi sie poudzielac. I stara nie jestem, do trzydziestki mi jeszcze sporo ;)

Gość gość
candygirl69, what? ty uwazasz sie za normalna kobiete? ha, ha ,ha zaraz spadne z krzesla. rozprawiasz tu godzinami o ssaniu meskiego czlonka i calej psychiki tego zjawiska, ha, ha ,ha albo jestes zboczencem siedzacym w wiezieniu za g***ty albo jakas stara z kurzajka na nosie czrownica i niewyzyta seksomanka.

Gość gość
-"taki lodzik w ktorym sie ograniczacie"-i tak pisze "normalna kobieta" dla 15 letnich czytelnikow :-( i zachwyca sie nad pieknoscia sztuki lizania meskich genitaliow :-(

Gość gość
ja gdy lize kolegom to sie nad tym nie rozwodze na forach. Robie bo lubie i zawsze lubilem i nie czulem potrzeby pisania jak facet facetowi powinien robic.

Gość gość
Marian??? to ty? gdzie sie tyle podziewales moj ty urwisie, jak wrocisz to ci zleje pupe, niedobry ty, niedobry, aja baja :-(

Gość gość
pryszczaty niedomyty mamusisynek gimnazjalista sobie załozył temat, sobie odpisuje i sobie....bleee do matematyki gimbusie

Gość gość
juz zrobilem matme. A teraz sobie potrzepie do tematu.