Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę się zmienićććććććććććććć

chce być piękna

Polecane posty

Mam 22 lata, 160cm wzrostu i 47kg.... Po urodzeniu dziecka nie mogę dojść do stanu sprzed ciąży. Mam wrażenie że straciłam gust co do ubrań, cokolwiek włoże to nigdy nie jestem zadowolona z efektów, obciełam włosy teraz żałuję... są tu jeszcze jakieś młode mamy które też chcą wyglądać super ?

Gość gość
160 i 47kg? I co Ci się konkretnie w twoim ciele nie podoba? Z taką wagą musisz byc szczupła.

niby tak, ale mi sie nie podoba, cycki zmalały masakra, chciałabym mieć choć te 5kg. więcej, wyglądam jak wieszak.... chciałabym wyglądać jak kobieta a nie dziewczynka

rysy twarzy też mam dziecinne, ubiore jeansy i bluzkę wyglądam jak gówniara ubiorę spódnicę i szpilki to jak przebrana, masakra . Chciałabym żeby ktoś mi doradził jak z takim ciałem i wyglądem wyglądać dojrzalej , co ubierać i jak się malować. Przedtem to mi tak nie przeszkadzało ale teraz kiedy mam dziecko to chcę wyglądać jak mama nie siostra, :P

Gość gość
A po ciąży nie powi ekszyły Ci sie piersi? Nie przytyłaś?

Piersi się powiększyły ale po urodzeniu karmiłam 4 miesiące, i po karmieniu wróciły do poprzedniego rozmiaru czyli małe B , w ciąży przytyłam ale po urodzeniu bardzo szybko mi te kg. uciekły... miałam nadzieję że piersi i kg po ciąży mi zostaną a tu nic... i za nic nie mogę przytyć,

nikt mi nic nie doradzi?

Gość gość
Cierpliwości , po porodzie muszą się unormować hormony i wszystko wróci do normy.Łykaj wiesiołek.

Gość gość
up up up

Ja mam prawie 20lat, 158cm i waze 43kg.Jak na swoj wiek wygladam baaaardzo mlodo.Tez nie podoba mi sie moja figura.Jedyne na co nie moge narzekac to wlosy...