Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna90909090

Czy według Was brat moze uderzyc swoja siostre

Polecane posty

Gość smutna90909090

Mój brat jest bardzo nerwowy. Ja w sumie często nie mam ochoty mu ustępować. Strasznie się kłócimy nieraz. Rzadko ale jednak dochodzi do tego, że jak powiem mu coś w złości niemiłego to on potrafi mnie uderzyć czy nawet rzucić o ścianę. Czy Wy biliście się z rodzeństwem. Ogólnie to jest dobrym bratem ale dla mnie to ogormne upokorzenie to jego prostackie zachowanie. Nie wiem jak dac mu nauczkę. On chyba nie ma wyrzutów sumienia:(

Gość gość
Pewnie, że się "biłam". Tylko, że jak ja miałam przykładowo 5 lat to mój brat miał 22. :classic_cool:

Gość gość
a ile brat ma lat? jeśli powyżej 15 to moim zdaniem nie jest normalne, ze bije dziewczynę (nie ważne czy siostrę) i nie potrafi panować nad emocjami i aż rzuca dziewczyną o ścianę... jeśli ma koło 8 lat to jeszcze normalne.

Gość gość
Jest dorosły, ma 23 lata. Ja mam 18. Ogólnie to wiem, że zrobił by dla mnie wiele. Ja też go ogromnie kocham i życzę mu jak najlepiej. Ale z drugiej strony nie moogę znosic dłużej takiego upokorzenia:( Strasznie go w takich momentach nienawidzę. Czasem mam ochotę dosłownie wbić mu nóż albo zrobić mu okropną krzywde.

Gość zesraaaalam sie guu
prowooo prowooooo srowoo prowooo....0/10 na tyle tepoa jestes ze myslalas ze nie zauwazymy.... co 2 dni pytasz czy maz moze uderzyc zone,zona meza...a corka ojca... lecz sie

Gość gość
nikt nigdy nikogo nie ma prawa uderzyć!

Gość gość
jeśli tak to moze iść siedzieć za przemoc w rodzinie, niech idzie się leczyć, bo ma zaburzenia emocjonalne.