Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RegretAll

Bede lepszy od Macka B

Polecane posty

Witajcie, Juz niedlugo bede robil wlasne watki o moim obiadku! Co prawda rzadko gotuje ale jest u nas w domu taka pani co gotuje wiec bede mogl sie dzielic z Wami codziennymi pysznosciami!. Beda filmiki, zdjecia wszystko z zycia wziete o wszystkim! Maciek przy mnie wysiadzie, start juz niedlugo!

Gość gość
a nie powinieneś pokazywać filmiki jak majstrujesz np przy samochodzie ? nosz kurfa co sie z tymi facetami dzieje ? wszyscy już oc***owaliście czy co ?

Oczywiscie to nie bedzie plagiet. Bedzie duzo ciekawsze, duzo filmikow, zdjec no poprostu wszystkiego! Postaram sie zaczac juz dzisiaj, bedzie sie dzialo!

Macku ja Cie nie chce nasladowac. Nie jestes jedyna osoba konsumuje obiad. Ja rowniez swoimi wrazeniami chcialbym podzielic sie z innymi uzytkownikami.

Gość gość
taaaa chcialbys :/ Maciek B dobrze prawi ...

Gość gość
autorze nie widzisz ze ten debilisko rondel ze swoja pokrywka nie zalapali ironii? :o k****a jaki choooj ich robil to ja nie wiem :o

Gość intermediolam
kochamy Cię Maćku B jesteś niedoscignionym dla Nas wzorem żadna podróba nie ma tutaj szans:-)

Gość THE BEST BEST
RegretAll powodzenia :)

Moja propozycja obiadu na poniedzialek: -Krem z dyni -Zapiekana kaczka z Polskimi w miare mlodymi ziemniakami. Do tego borowki z Polskiego lasu. Zdjecia i wszystko juz niedlugo!

Zdjecia z zycia, filmiki, zakupy, rozne rzeczy juz niedlugo!!! To dopiero poczatek, jakos trzeba zaczac. Tak jak z wlasna dzialalnoscia, najpierw powoli trzeba ja rozkrecic!!

Gość hejter nr 1
ja pier.... :O kolejny autyk.... :O