Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy raz robienie loda wasze opinie

Polecane posty

Gość gość

j.w pamietacie jak to było?

Gość gość
jestem bi - teraz wiem :) kiedyś chcialem zbaczyc co cuzja kobiety na p***olach i ugadałwem sie z gosciem z chatu na oral. Kurde tak spodobało mi się ssanie członka że do dzisiaj mam na koncie 24 kolesi ktorym obciagałem - niektórym po kilkadziesiąt razy - zatem laske robiłem pareset razy!!! KOCHAM i uwielbiam to uczucie ;) dodam, że na codzień mam kobietę z którą żyje :) a pierwszy lód - NIESAMOWITY!!! wzialem w usta jeszcze miekkiego i poczulem jak pęcznieje i sie wydłuża! niesamowicie delikatny i miły w dotyku :) i cudowny smak penisa w ustach i ciepłego nasienia które można połknąć....mrrrr nakręciłem się :)

Gość gość
próbuje! regularnie - bo lubie penisa w ustach :D NIE rozumiem jak niektóre kobiety mogą nie ssać swoim facetom :)

Gość gość
tak! dodatkowo trzeba ssać z pasją i polykać :) ZAWSZE!!!! zadowolenie partnera murowane!

Gość gość
Tak jest!! Pasja i oddanie - mruczenie i patrzenie w oczy partnera mając jego członka w ustach ;) faceci odlatują :) mnie ostatnio facet poprosił o polizanie mu tyłka przy obciąganiu - miał wygolony rowek i było całkiem całkiem milusio i nakręcająco ;)

Gość gość
próbował ktoś z Was(panie lub obciagajacy panowie) lizać facetowi rowek przy obciągankku?

Gość gość
ej drogie Panie czemu milczycie? nie uwierze że nie ma tu napalomnych lodziareczek ;)

Gość gość
to trzeba delikatnie wciagac siorpac ssac i jest mega a nie ruszac tylko glowa jak te malolaty

Gość gość
Najpierw musi mnie dobrze przeorac a pozniej chetnie robie mu loda gdy mu drugi raz stanie

Gość gość
Ja wczoraj zrobiłam pierwszy raz loda, na początku nie wiedzialam za bardzo co robic ale to zaczełam lizac to wzięłam do buzi i jakos poszlo, ale facet chyba nie byl zadowolony.. chociaz pojękiwał, ale nie doszedł ;(

Gość krtk
a chciałabyś połknąć?

Gość gość
jak można lizać rowa i obciągać jednocześnie ?

Gość gość
ja pamietam jak moj facet chcial i był nie-podmyty fuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość gość
Pamietam jak pierwszy raz bralam do ust i mi to wogole nie wychodzila zeby go sobie wlozyc ale jak juz opanowalam i jezykiem go masowalam a wargami sciskalam to w pewnym momencie pelno spermy w ustach mialam az wymiotowalam,ale nastepnym razem to juz lepiej mi to wyszlo,a teraz to juz robie bardzo dobrze, dlugo i namietnie

Gość gość
Wszystkie kolezanki polykacie śmietankę? ja kocham to :*

Gość gość
Mi zonka pierwszy raz zrobiła loda kiedy byliśmy ok od pół roku ze sobą. Cudownie to robi. Czasami połyka smietanke