Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malva1003

Silne Objawy ciąży

Polecane posty

Gość malva1003

Witajcie. Jestem w 3 miesiącu ciąży i strasznie pobolewa mnie brzuch i głowa przy tym mdłości lub wymioty. Wiem , że to powinno być normalne ale czy aż w takim stopniu ? Czasami to już wytrzymać się nie da , dużo śpię w dzień żeby tylko tego nie czuć. Jestem strasznie rozdrażniona byle co a ja się denerwuje lub płaczę ;( Boje się , że może być coś nie tak z moim maleństwem. Napiszcie czy któraś z was miała coś podobnego i jak sobie z tym poradziła z Góry bardzo Dziękuję . ;)

Gość uprawiasz nadal seks
z partnerem?

Gość gość
Mnie brzuch do5 miesiąca bolal caly czas.Teraz jestem w polowie 7 i nadal boli tyle ze teraz to juz od dużego brzucha wszystko mi się naciaga. Mdlosci równieżdo 17 tyg mmiałam i to gorsze niż na poczatku lezalam cały dzień do tego wymioty bol głowy na okrągło, dopiero po 20 tyg mi przeszło choć mdłości do dziś mam ale typ rzadko. Nie przejmuj sie uroki ciazy ja pierwsze 20 tyg wsponinam koszmar nie ze wzgledu właśnie na mdłości nic mi nie smakowalo krecilo mi się cos w żołądku chcialosie wymiotowac, okropnosc

Gość gość
Nie już prawie dwa miesiące tego nie robimy bo nie mam ochoty przy takich dolegliwościach. ; //