Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wycofać zaproszenie

Polecane posty

Gość gość

Zaprosiłam moją przyjaciółkę razem z chłopakiem,oboje są wpisani na jednym zaproszeniu,oni się rozstali ,musze teraz jemu powiedzieć ze ma na wesele nie przychodzić,tylko jak to zrobić,kurcze a siostra dobrze mi radziła zeby pisać z osobą towarzyszącą a ja chciałam byc kulturalna zeby nikogo nie obrazić

Gość gość
dzwonisz do niego i mówisz mu, że był zaproszony tylko dlatego, że był z Twoją przyjaciółką i że w związku z tym, że się rozstali naturalne jest, że zaproszenie dla niego jest nieaktualne. Nie przejmujesz się tym co on pomyśli, bo w sumie i tak powinnaś mieć to w d... :)

Gość gość
słowo się rzekło..zaprosiłaś to teraz głupio odmówić...przynajmniej ja bym nie zniżyła się do takiego poziomu

Gość gość
To raczej ten facet wyszedłby na żałosnego gdyby przyszedł

Gość gość
Ja bym kazała przyjaciółce to załatwić - w końcu to niejako przez nią masz problem i nie ma w tym żadnej Twojej winy.

Gość gość
Czemu musisz? Znasz go, to wasz kolega? Jeśli przyjdzie, to raczej ze względu na znajomość z Tobą, a odwoływanie zaproszenia byłoby buractwem...

Gość gość
popieram to bylby nie takt odwolywanie,

chłopak nie przyjdzie na wesele, normalne jest że jak sie rozstali to przyjaciółka musi sobie poszukac nowej osoby towarzyszącej i tyle. Poza tym może jeszcze do siebie wrócą?:P

Gość gość
a myslisz, ze przyszedlby sam na wesele?

Gość gość
z osoba towarzyrzyszaca to on nie bardzo chyba moze przyjsc, bo on byl ta osoba towarzyszaca i nie Dostal ekstra zaproszenia dla siebie...wiec jesli przyjdzie to sam...podobnie przyjaciolka.

jedyne co to może przyjść z życzeniami do kościoła, a pewnie w ogóle się nie pokaże, więc spokojnie dzwonienie i cofanie zaproszenia to buractwo, jedynie zapytaj sie przyjaciółki czy nie pomóc w szukaniu jej partnera na wesele i koniec