Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubię ćwiczyć

Czy schudnę bez ćwiczeń

Polecane posty

Gość nie lubię ćwiczyć

Czy można schudnąć (na jakiej diecie, w jakim czasie i ile kilogramów) zupełnie nic nie ćwicząć?

Gość panisikorka
to trudne,ale nie całkiem niemożliwe, ta dieta musiałaby mieć dużo mniej kalorii niż zużywasz,a zużycie nic nie robiąc jest tak naprawdę niskie :/ tak to działa,ale zobacz może na mojanowafigura.pl są artykuły o takich dietach,więc przeczytać coś zaplanuj 4-5 niewielkich zdrowych posiłków i działaj :)

Gość Olcia Dubicka
Można ale ciężko ;/ Zamiast ćwiczeń dobrze jest chociaż spacer wybrać :) Mnie pani u której zajmuję się dziećmi zachwalała tabletki odchudzające Forever Slim, pozyskałam od niej pierwsze opakowanie w podarunku a też można je nabyć na allegro. Jako że najskuteczniej jest brać je 3 miesiące nabyłam 3 opakowania w promocyjnej cenie. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. Idąc takim planem w miesiąc zrzuciłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co wyprawy z maluchami którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Poprzednio byłam tylko na zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Zdecydowałam się po tym jak wyczytałam że preparaty były przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do obrotu w Polsce co ręczy ich bezpieczeństwo a to jest istotne i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie badania co stawia ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. Nie ma w nich też żadnej zabójczej chemii tylko naturalne składniki co dodatkowo nasila bezpieczeństwo