Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydka i przystojniak czy ktoras jest w podobnej sytuacji

Polecane posty

Gość gość
Chetnie bym poznała Cie i pogadała :)

Gość gość
no to zapraszam :) a co - to dla icebie jkaiś problem ,ze twój chłopak jest " ładniejszy " od ciebie ?

Gość gość
Ewa333 jest w takiej sytuacji ze swoim kotem.

Gość wariatka tak jak twoja matka
Nie wierze ! Jakie wy macie niskia samoocene masakra ! ogarnijcie sie dziewczyny ! i pewnie dlatego ze jest rzekomo ladniejszy latacie i robicie wszystko dla niego ?

Gość jaTakMam
Ja tak mam i się tym nie przejmuję, wiem ze będzie ze mną bo mnie kocha i mam ten luksus, że się nie obawiam, że uroda mi minie i mnie wtedy zostawi :D

Zal mi was :) radze popracowac nad swoja samoocena :) nie ma osob brzydkich kazda jest ladna na swoj sposob. Jedna ma ladne oczy druga usta inna jeszcze figure i charakter...

Gość jaTakMam
"zal mi was"? serio? mi nie jest siebie żal, mam w nosie wygląd zewnętrzny i nie mam zamiaru pocieszać się tym, że mam ładne oczy czy usta. Jakbym tak robiła to znaczy, że jednak przywiązuję uwagę do wyglądu i trzymam się tych swoich "pięknych oczu" niczym tonący brzytwy :) a ja uważam, że piękno mieszka w środku i wiem, ze dla mojego przystojnego męża jestem całym światem i nie zagraża mi wyglądem żadna kobieta, ale takich mądrych, zdolnych to już bym się bała :)

Gość gośćautorkaTematu
Mój jest właśnie bardzo przystojny, A ja taka mysz. Poznalałam w sieci i słowo kocham usłyszał Nim go zobaczyłam. Ale czasem zdarza sie że ktoś powie On z Tobą??? Ale wtedy mój misiek sie agresywny robi :)

Ja tak mam- moja droga ale sie unioslas :) tu nie chodzi tylko o wyglad zewnetrzny- jak by nie bylo to macie niska samosoene ze mowicie ,ze jestescie brzydsze. Ja sie nie czuje brzydsza od mojego faceta - i nigdy nie bede - jak by nie bylo to przywiazujesz uwage do wygladu , bo gdyby tak nie bylo to bys nie napisala ze jestes brzydsza :)

Gość tralalalalalal
gośćautorkaTematu Mój jest właśnie bardzo przystojny, A ja taka mysz. Poznalałam w sieci i słowo kocham usłyszał Nim go zobaczyłam. Ale czasem zdarza sie że ktoś powie On z Tobą??? Ale wtedy mój misiek sie agresywny robi x x Powiedzialas mu ,ze go kochasz za nim go pozalas na zywo ! O Boze jaka ty przegrana jestes ! masz szczescie ,ze chlopak ma tez chyba niska samoocene bo inny to by ciebie wysmial

Gość gośćautorkaTematu
Nie wiesz jak było więc nie wyśmiewaj sie z kogoś. Chcieliśmy sie inaczej poznać i po paru miesiącach bez zdjęć wiedzialałam że kocham tego człowieka.

Gość tralalalalalal
Jeszcze nawet go nie widzialas - masakra XD ... no bez kitu musialas byc zdesperowana ! przeciez on mogl ci bajeczki opowiadac. Ile jestescie ze soba ??

Gość gość
to wielka bzdura ze kazdy czlowiek jest ladny, niestety nie, sa bardzo brzydcy zarowno kobiety jak i mezczyzni, ja mam kolezanke bardzo brzydka, ma 38 lat+nigdy o siebie nie dba i wiecie jaki jest skutek? nigdy nie byla w zadnym zwiazku bo nigdy nikomu sie nie podobala, zawsze ja ktos umawial na randke ale faceci uciekali a ona mowila : ja nie wiem kogo ten chlopak szuka, gorzka ale prawda

Gość gośćautorkaTematu
2 lata i juz po slubie

Tez poznalam swojego faceta przez internet - ale musialam zobaczyc jak ten ktos wyglada i napewno nie powiedzialabym facetowi ktorego nie widzialam na oczy - ze go kocham. Mogl to byc kazdy. A po pierwsze to raczej facet powinien pierwszy powiedziec ,ze kocha i tak tez zrobil moj po paru razach spotkania i poznania siebie.

Gość gośćautorkaTematu
On powiedzial 1wszy. ja po nim. nie potrebowalam go widziec jakos hah

gość to wielka bzdura ze kazdy czlowiek jest ladny, niestety nie, sa bardzo brzydcy zarowno kobiety jak i mezczyzni, ja mam kolezanke bardzo brzydka, ma 38 lat+nigdy o siebie nie dba i wiecie jaki jest skutek? nigdy nie byla w zadnym zwiazku bo nigdy nikomu sie nie podobala, zawsze ja ktos umawial na randke ale faceci uciekali a ona mowila : ja nie wiem kogo ten chlopak szuka, gorzka ale prawda x x x Inna rzecz jak o siebie nie dbala takiej to i ja kijem bym nie tknela - ale nie ma brzydkich osob - bo jak nie jest urodziwa to ma dobry charakter-

gośćautorkaTematu On powiedzial 1wszy. ja po nim. nie potrebowalam go widziec jakos hah x x gubisz sie w zeznaniach dziecko- pare komentarzy wyzej napisalas ze to ty mu powiedzialas ze go kochasz a nawet go nie widzialas. XD masakra jakie baby sa naiwne w tych czasach --- slub pewnie byl po pierwszej randce XD hehehe poczekaj jeszcze pare lat ...

Gość tralalalalalal
Oj na kafe sa rozne smieszne historie ale takiej jeszcze nie bylo. Jezeli uwazasz ze twoja wymyslona historia jest romantyczna to sie mylisz - to tylko pokazalo jaka jestes naiwna i zdesperowana - ale tez pokazalo ze masz szczescie , ze jednak koles nie okazal sie byc kims innym niz myslalas- chociaz fakt wiele jeszcze przed Toba :) bedzie miszal Ci w glowie przez jakis czas- a potem bum prawda wyjdzie na jaw :)

Gość jaTakMam
to że potrafię powiedzieć, że jestem brzydsza od męża nie równa się temu, że przywiązuję uwagę do wyglądu :) Potrafię cesarzowi oddać co cesarskie, i powiedzieć pięknej osobie że jest piękna, co nie oznacza, że ma to dla mnie dodatkową wartość. Nie jestem ślepa- tylko mam inne wartości.

Gość tralalalalalal
jaTakMam to że potrafię powiedzieć, że jestem brzydsza od męża nie równa się temu, że przywiązuję uwagę do wyglądu Potrafię cesarzowi oddać co cesarskie, i powiedzieć pięknej osobie że jest piękna, co nie oznacza, że ma to dla mnie dodatkową wartość. Nie jestem ślepa- tylko mam inne wartości. x Z tego co widac jestes tez fajna i inteligentna babeczka ;) Tak trzymaj

Gość jaTakMam
"bo jak nie jest urodziwa to ma dobry charakter-" lol co za stereotypowe myślenie :D brzydki= dobry, fajny ładny=głupi okularnik=mądry, lubi czytać gruby=leniwy I już niektórzy wiedzą co myśleć o innych i nie trzeba się zagłębiać :D

Gość tralalalalalal
Jak to zawsze moja babcia mowila nie oceniaj ksiazki po okladce :)

Gość tralalalalalal
nmzc ;)

Gość spacji i kropek
Brzydka i przystojniak? No way, żaden szanujący się facet nie weźmie brzydkiej kobiety. Wiem co mówię - całe życie sama...

Gość gość
to tylko wygoda,on wie ze ona go nie zdradzi on jest dla niej Bogiem i o to mu chodzi-nie ma facet stresu i robi na boku co chce. To sa udane zwiazki on nie musi sie starac -wystarczy ze jest.-ona dla niego zrobi wszystko jemu jest wygodnie a co na boku to tajemnica.