Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

też uważacie ze w sklepach nic nie ma

Polecane posty

Gość gość

Od kilku sezonów mam problem żeby sobie cokolwiek kupić. Głównie chodzi o bluzki, swetry itp. Moim zdaniem moda w tym momencie jest beznadziejna. Czemu wszystkie bluzki robią teraz takie szerokie i workowate? Rozmiar XS często wygląda jak L. Bluzki są z jakichś cienkich, prześwitujących materiałów. Swetry porozciągane. Czy tylko ja mam problem?

Gość my wszyscy pytani o zdanie
tylko ty, my uwielbiamy nową modę i luźne ciuszki, którymi możemy przykryć wiele mankamentów naszej figury :)

Gość gość
też nie mam problemów, moda teraz jest różnorodna i fajnie

Gość gość
W wiekszosci sklepów są zarówno rzeczy "na topie", te o ktorych piszesz i klasyczne, dopasowane swetry, bluzki itp. Nigdy nie mialam problemu.

Gość gość
taka teraz moda, dostosowana do kobiet o figurze chlopcow, czyli zero bioder, nogi jak patyki, do tego leginsy i obszerne bluzy:O

Rozmiary są mocno zaniżone :/. Kiedyś 36 to był na prawde maly rozmiar teraz przypomina dawne 40, jestem niska i drobna i niedługo będe musiała się chyba w smyku ubierać.

Gość gość
A rozmiarów 34/ XS jak na lekarstwo. bo skoro wszystko teraz takie szerokie to Panie które zwykle nosiły M/L kupują teraz XS i S. moda niby różnorodna, ale weź coś znajdź na szczupłą osobę co nie będzie za duże