Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co w takiej sytuacji

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam towar na allegro miała przyjść przesyłka polecona priorytetowa w ubiegłym tygodniu. Nie przyszła. Kontaktuję się z nadawcą on twierdzi, że wysłał. Sprawdził przesyłkę. Ta ma status odebranej. Mam małe dziecko. Nie mam jak złożyć reklamacji na poczcie. Mąż pracuje w takich godz, że też niczego nie załatwi. Co teraz? Pytanie nie do tego działu. Szukam mądrej i rozsądnej porady

Gość gość
po pierwsze nikt tu nie da Ci odpowiedzniej odpowiedzi bo siedzą tu kobiety p**********e do granic możliwości, kłócą się tylko co jest lepsze lumpeks czy market

Gość gość
Po pierwsze to nie ty składasz reklamację tylko sprzedjaący, po 2 czy 3 tyg ma takie prawo. Ja zamówiłam sobie krem za prawie 100zł listem poleconym priorytetowym i nie doszło. Sprzedający był o tyle uczciwy że wysłał krem ponownie a sam złożył reklamację na poczcie.

Gość gość
po tyg nie można jeszcze składać reklamacji, musisz jeszcze poczekać i to sprzedający składa, nie Ty.

Gość gość
Zupełnie nie orientuje się w temacie stąd moje pytanie. Dziękuję za info. Pierwszy raz zdarza mi się taka sytuacja.