Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona od krwawień

co mogą oznaczać notoryczne krwawienia z pochwy skoro wyniki mam dobre

Polecane posty

bardzo często występują u mnie krwawienia z dróg rodnych bez względu na to w którym momencie cyklu jestem, może to być tydzień po miesiączce może to być w połowie cyklu a może być i tydzień przed miesiączką. Byłam już dwa/trzy razy u ginekologów na badaniu, robili cytologie i usg i żaden nic nie znalazł, żaden nie widzi nadżerki, polipa ,mięśniaka i endometr. Pytanie zatem skąd do jasnej cholery ciągle mam krwawienia?!! Bo już nawet nie plamienia ale krwawienia. Dziś np. kichnęłam i od razu poczułam że coś mi poleciało. Mam 27 lat, nie rodziłam, w ciązy teraz nie jestem. O co chodzi!Może to od hormonów, może z nimi coś nie tak?

nie no bez przesady. Tylko pytam bo może ktoś miał coś podobnego. A czy to możliwe żeby winowajcą była grzybica?

Gość gość
Na podstawie samej cytologii i usg nie da się potwierdzić lub wykluczyć endometriozy. Konieczne są też badania hormonalne. Znajdź dobrego lekarza, najlepiej ginekologa-endokrynologa.

Gość gość
I to na pewno nie jest od grzybicy.

a jakie hormony powinnam sobie zbadać?

a może to jednak endometrioza... Bo razem z krwią wychodzą mi takie jakby sznury jakiegoś nabłonka/błony czy cos takiego, nie wiem jak to określić