Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj nauczyciel jest gejem

Polecane posty

Gość gość

Kawał ciula, przez niego całe liceum mam zmarnowane ;/ byle do kwietnia i koniec meczarni. Nigdy jakos szczegolnie mnie nie lubil i nie wiem dlaczego - zrobil sobie ze mnie kozla ofiarnego. W polowie drugiej klasy liceum mialam zalamanie nerwowe bo moja matka zginela w wypadku - wyladowalam nawet w szpitalu;/ A ten zamiast jakos inaczej do mnie podejsc, dalej mnie gnebil :( Pierwszego dnia, gdy przyszlam do szkoly, wszyscy nauczyciele jakos okazywali mi wspolczucie, a ten zaraz wzial mnie do tablicy i sypnal tekstem NIE MA CO LAMENTOWAC, LUDZIE UMIERAJA, TRZEBA ZYC DALEJ ;/ kazał rozwiazac rownanie, nie umialam dostałam jedynke ;/ Nawet nie wiecie jak sie poczulam ;/ Mam przyjaciela geja, który chodzi do innej szkoly, ale zna mój problem z tym nauczycielem, widzial go pare razy na zywo. Wczoraj przyjaciel wyslal mi linka do portalu randkowego dla gejow na ktorym jest zarejestrowany. Zalozylam lewe konto, wchodze na linka a tam profil jakiegos gostka z zamazana twarza ;/ Reszta fotek ukrytych. Przyjaciel podał mi hasło do fotek, bo wczesniej pisał do faceta. Ja patrze a tam foty mojego nauczyciela ;/ kilka normalnych, a reszta z penisem na wierchu i jak robi loda jakiemus gosciowi ;/ No myslalam , ze pawia puszcze. Odruchowo zrobiłam sobie printscreena strony tak na wszelki wypadek ;) w sumie po paru minutach juz wejsc nie mozona bylo, bo nauczyciel zmienil haslo. I teraz sie zastanawiam, czy się jakos nie zemscic ? Jakbyście wykorzystały te sytuację ? Zostawic to ? A moze porozmawiac z nauczycielem i uswaidomic mu, ze znam jego tajemnice ? Moze da mi spokoj do konca roku szkolnego.

Gość gość
masz haka na nauczyciela. ale najpierw z nim pogadaj powiedz ze wiesz wszystko i tyle.

Gość gość
Gdy skonczycie lekcje i wszyscy uczniowie wyjda, zostan z nauczycielem w pokoju i powiedz ze nie zyczysz sobie takiego traktowania jak do tej pory - tu pewnie powie ci zes smarkula, ze nie masz prawa sie do niego tak odzywac. No i wtedy rzucasz ten piekny argument - ze jest gejem ;)

Gość gość
prowo a z nauczycielem nie wygrasz bedzie ze to fotoszop i masz przesrana

Gość gość
Temat to chyba, że nauczyciel cię gnębi, a nie jest gejem. A ten hak to nie to, że jest gejem, tylko że ma zdjęcia jak uprawia seks umieszczone w internecie.