Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bronekmamamma

Przespałem się z kolezankom z czasów liceum i dałem jej potem kosza

Polecane posty

Gość Bronekmamamma

Nie żałuje tego mamy po 30 lat,razem chodziliśmy do liceum w tamtych czasach byłem w niej zakochany lecz odrzuciła mnie dla takiego Przemka który był mega ziomem w szkole i rapował,miał nawet jakąś płytę i jego występ był puszczany na VIVIE,ja byłem jej potrzebny jako pomoc przy nauce bo się dobrze uczyłem a że słuchałem metalu wiec moja popularność była zerowa.Ona mnie odrzuciła mówiąc "możemy zostać przyjaciółmi fajny jesteś ale ja potrzebuje samca alfa (Przemka)". Parę dni temu spotkaliśmy się przypadkiem,umówiliśmy się na kawę,okazało się że Przemek to jej mąż,narzekała że mają kasę na od pierwszego do pierwszego bo jemu się nie chce pracować gdzie indziej niż na ochronie,że on cały czas chleje i jara jointy z kolegami,ja na to ze u mnie super bo skończyłem aplikacje i pracuje w kancelarii piu pitu i wylądowaliśmy u mnie.Na drugi dzień wstaje z łóżka a ona chce wyjść i kupić bułki na śniadanie,ja na to tylko "Nie obiecuj sobie zbyt wiele to był tylko sex" ona to "myślałam ze będziemy ze sobą" (pewnie z desperacji) a ja na to " Możemy zostać przyjaciółmi ja potrzebuje na obecną chwile samicy alfa która wie czego chce"Jak wyszła i zatrzasnęła drzwiami chyba sąsiadów pobudziła :) Dobrze zrobiłem?

Gość gość
jeśli to nie provi to umysł masz 10 latka.

Gość Bronekmamamma
Być może może było to trochę dziecinne zgadzam się,co nie zmienia faktu że ona tez nie była bez winy.

Gość gość
w czym zawiniła, że Ci zaufała i jej życie nie wyszło przez innego gamonia. On 31 lat.

Gość Bronekmamamma
Bo jestem ok wtedy gdy mnie potrzebuje jak w liceum przy robieniu zadań domowych,wtedy też mi robiła nadzieje a jak została dopuszczona do matury to nagle Do widzenia.Teraz zrobiła to samo przespała się ze mną bo zobaczyła że mam kasę.

Gość Facet_Z_Głową
Drogi przyjacielu przeczytałem to i coś ci powiem co może zrobić: 1.Powiedzieć swojemu chłopakowi ale to odpukać bo too napewno pijak i by przyszedł z kumplami i cię pobili. 2.Puściła by farbę i twoja reputacja z z******ty mąż poszedłby do pierszego lepszego. 3.Męczyła cię i mówiła:płać albo wszystkim o tobie powiem, 4.żenić się lub odp 1,2 lub 3 Ale się nie narzucam bo to mogą być kłamstwa ale są takie co mogą tak zrobić. Ja bym patrzył np domu w np:(Warszawa) i praca np:(Warszawa). Ale nie martw się myślę, że to się nie stanie ale najlepiej zadzwoń i z nią to przedyskutuj bo wiesz że są takie niejakie dziewczyny

Gość gość
"Koleżankom"? jakim koleżankom? masz choć podstawówką skończoną? dalej nawet nie chce się czytać gimbusy do nauki!

Gość gość
"zatrzasnęła drzwiami" wymiękam :D:D:D do nauki dzieciaku

Gość Bronekmamamma
Przepraszam za błędy ortograficzne

Gość gość
Taki wybitny uczeń a pisać nie umie?

Gość Bronekmamamma
Nikt nie jest idealny

Gość gość
"rapował,miał nawet jakąś płytę i jego występ był puszczany na VIVIE" powiedz cos wiecej ;D

Gość Bronekmamamma
I tak nic ci to nie powie :) pokazywali fragment jakiegoś koncertu i to było jego 5 minut.

Gość gość
kolega chyba nie te grzyby w weekend zbierales!

Gość balbkakakkakakak
co za cham !!!!