Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goscianowa

Jak zerwac po tylu latach

Polecane posty

Gość Goscianowa

Jestesmy od 23 miesiecy razem. Problem jest taki, ze lubi mnie kOntrolowac, jest cholernie zazdrosny i czasami zabrania wychodzenia np na 18-nastki. Mam wrazenie ze mi nie ufa i ma problemy gdy gadam z kumplem albo cos. Twierdzi, ze z kolezankami spedzam wiecej czasu niz z nim, a to chyba oczywiste jak chodze z nimi do klasy. Ostatnio tez duzo sie klocimy. Wiem, ze mlodzi itp, ale wlasnie dlatego nie chce zeby mnie powstrzymywal od czegos. Chce spotykac sie z przyjaciolkami, isc na 18-nastki i nie koniecznie zawzze z nim... Denerwuje mnie za kazdym razem jak z nim rozmawiam, a ma glupi nawyk dzwonienia do mnie 50 razy na dzien. Chociaz spotykamy sie raz na tydzien to dla mnie wciaz zbyt duzo, kocham go, ale nie chce tego juz chyba.... Jak to zakonczyc!? ;(

Gość gość
Po tylu latach? Ludzie się rozstają po 5, 8, 10ciu latach a ty jestes z niecale dwa lata :D

Gość gość
nie po dwóch latach tylko po 23 miesiącach! jak to poważnie brzmi!!!

Gość Goscianowa
Ale dla nas obydwóch to duzo...

Gość gość
obydwóch? jezu dziwczyno marsz do słownika a nie do zwiazkow :) i co to znaczy, ze ci zabrania gdzieś isc? chyba nie jest twoim wlascicielem

Gość gość
no to nie zrywaj jak ci tak szkoda!!! męcz się kolejne 23 miesiące, a nawet 23 lata!!

Gość Gość84
"obydwóch" to zaden blad ortograficzny! A pozatym, to porozmawiajcie...