Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ndnd

zainteresowania

Polecane posty

odpowiadam: projektantem instalacji sanitarnych, projektantem instalacji wentylacyjnych, projektantem rurociagow gazowych, albo - kierownikiem budowy - specjalnosci jak wyzej... :)

Gość ndnd
Akurat po tym kierunku lub jakimkolwiek podobnym będę miała pracę - no i to jest tak naprawdę najważniejszy powód :)

Gość ndnd
Mnie "nie jest źle" nie zadowala...

Gość ndnd
Wracając do zainteresowań - co jeszcze można robić fajnego na co dzień Może coś mi umknęło wśród całej puli możliwości?

Gość ndnd
Wytłumacz, bo nic nie rozumiem...

Gość gość
a potrafisz się oddawać dłuższym fantazjom na różne tematy? próbowałaś kiedyś porozkminiać sobie jakieś teoretyczne zagadnienie? :D to też jest jakiś sposób na zabicie czasu :P

Gość ndnd
gość Ale co to za zainteresowanie? Sobie fantazjować lubię i umiem, po czym lubię to wszystko opisać, ale to nie to...

Gość ndnd
zbereznik To nie lekcja polskiego, żebym musiała wymyślać co to autor ma na myśli. Jak nie chcesz powiedzieć mogłeś przyznać od razu... to nic złego. Dzięki za pomoc.

Gość naga vagina
chcesz mieć coś na stałe? coś, czym byś się mogła określać w grupie innych osób i żeby wiedzieli, że ty to ta, co się zajmuje tym i owym? :P ale w zmienności nie ma nic złego przecież...

Gość ndnd
zbereznik No przecież ja sobie z Ciebie też żartuję, tylko nie dałam uśmieszku, więc w sumie można się nie domyślić. naga vagina Nie, chcę mieć coś co sprawia mi przyjemność, inni niekoniecznie muszą o tym wiedzieć... Gdybym chciała, żeby było widowiskowo dalej grałabym w kosza (nikt ze znajomych i dalszych znajomych tego nie robi) lub grałabym w taką jedną męską gierkę dla facetów (ale do tego przyznałam się tylko bratu :P), bo żadna dziewczyna w moim otoczeniu jej nawet nie zna. Szkopuł w tym że mnie wsyztsko szybko nudzi. Miesiąc góra dwa.

Gość brytyjski humor
a samo próbowanie nowych rzeczy nie sprawia Ci frajdy? jest tyle ciekawych rzeczy na świecie do zrobienia, że nie ma co się smutać brakiem osobistej zdolności do popadania w pogłębiającą się fascynację na punkcie jednej czynności ;)