Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gooutsidewithmee

Do tych którzy robią zakupy w TESCO

Polecane posty

Gość gooutsidewithmee

Słyszałam, że są jakieś Tescowe Bake rollsy i że podobno dobre. Wiecie może o jakie chodzi? Są też żelki które sie naklada szufelkami, wiecie może jaka cena i czy można je ważyć na wadze do warzyw i owoców? Z góry dzięki.

Gość gooutsidewithmee
I jaka może być cena tych bake rollsów?

Gość gooutsidewithmee
Dziekuje :) Ale ja bym chciala wiedziec ile tych zelkow jest zanim pojde do kasy, bo potem sie okaze ze za duzo wzielam :o

Gość gość
polozysz sobie na dowolnej wadze i bedziesz przeciez widziala ile ich jest. A cene to juz przy kasie kasjerka naliczy. Zreszta zapewne i tak przy stoisku z zelkami jest jakas waga zeby sobie sprawdzic ile dnego towaru sie chce kupic. Co do tych bake rollsow to nie wiem co dzie i jak. Idz do Tesco i sama sie przekonasz.

w niektórych tesco można sobie normalnie te żelki zważyć na wadze od owoców i warzyw zanim się podejdzie do kasy :)

wagi , takiej dla kontroli na bieżąco - koło tego stoiska nie ma - przynajmniej u mnie :) Ale słusznie ludzie tu piszą - idź na owoce i warzywa i tam zważ :) a te żelki ogólnie są ciężkie :)

No dokładnie. Ja kiedyś byłam i sobie nałożyłam trochę, myślałam, że mało, a na nieszczęście wagi nie miałam już czasu szukać na sklepie. Przy kasie się okazało, że muszę za te żelki zapłacić ponad 10 zł oO SZOK :D Hehe a byłam pewna, że to będzie ledwo ponad 150 gram, a nie prawie pół kilo :D także radzę ważyć i uważać :)

Gość PraweaTywea
U mnie w Tesco w ogole nei ma wagi :( Tylko taka szalkowa przy owocach.

Gość gość
Wlasnie mi o tą przy owocach chodzi. No dobra to poszukam tych bake rollsow. A ile gdzies tak bedzie w tych 100 gram? W ogole 100 g to 1 kg czy 1000g ? :D

Gość gość
A juz wiem. Jeden kg to 1000 g wiec malo tych zelkow bedzie . Jak myslicie ile moge zaladowac za te 3 zł? Bo ja tez kiedyś spakowalam troche a okazalo sie ze dalam za nie 30 zł :D

Gość gość
No eej pomoże ktoś?

Gość fkurwiona
hehe dobre, trochę zelkow za 30zł :D jeśli 100g kosztuje 2,99 to za 3zł kupisz 100g :) teraz wobraź sobie taką malutką paczkę zelkow- tam jest właśnie 100g, w lidlu pewnie będzie kosztowala złotowke taka paczuszka

Gość gooutsidewithmee
ok, to w takim razie czy waga od warzyw i owoców pokazuje w gramach czy kilogramach? :P

Gość gość
Pokazuje w gramach. U mnie jest cyfrowa.

Gość gość
Dzięki. Nikt nie wie nic o tych bake rollsach ??

Gość gość
Zobacz sobie obecną gazetkę, bo wydaje mi się, że jest teraz promocja na takie różne ciastka marki Tesco. Ja kupuję owsiane i są bardzo dobre i o ok. 30% tańsze niż markowe.

Gość gość
A są tego rózne smaki - pizza, cebula, czosnek, chrupki te mają z 500 kcal/100g z tego, co pamietam, i bardzo dużo soli w srodku. W paczce mają niecałe 100 gram, ok 80 chyba i kosztują 2,50-3,00zł

Gość gość
Dzieki, jutro poszukam, moze będą :)