Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maffashion pl

poświęcam wszystko

Polecane posty

Gość Maffashion pl

Z moim facetem jesteśmy prawie 4 lata. Zauważyłam że po tym czasie spotykamy się tylko z jego znajomymi, ja z moimi nie mam praktycznie kontaktu. Jego znajomi są najfajniejsi, wszystkie imprezy spędzamy u nich lub z nimi, wyjazdy wakacje... Kurcze jakoś zapędziłam się w tym związku. Nie to że ich nie lubię ale z perspektywy czasu widzę że ja osobiście prawie wcale nie mam swoich znajomych... Umknęło mi to w tym czasie. Szczerze mówiąc nie mam nawet specjalnie koleżanek z którymi zwyczajnie mogłabym pogadać. A wydaje mi się że jestem normalna osobą. W czym więc tkwi problem?

Gość nbcbgcc
może poprostu jego znajomi bardziej ci odpowiadają?

Gość gość
dobrze że zauważyłaś to po 4 latach.... ja do podobnych wniosków doszłam po 10 latach i nagle stwierdziłam że nie wiem kim jestem, robię to co chce on i jego rodzina, ubieram się tak jak chce jego matka a z zainteresowań zrezygnowałam bo nie mam na nie czasu jestem inną osobą i chyba nawet nie wiem jaką

Gość Maffashion pl
Z tym że mi nie jest z tym jakoś okrutnie źle. Fakt, jest mi przykro że nie mam swoich znajomych, ale kocham mojego chłopaka i dużo rzeczy jest zależne od niego. Z tym że boję sie jak to się rozwinie dalej... Tak jak mówisz żeby nie zapomnieć kim się jest