Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kurka wodna ak

STRASZNY cellulit grube nogi a wakacje

Polecane posty

Go艣膰 kurka wodna ak

za 2 miechy jade na wakacje, moje pierwsze wakacje poza PL i wcale si臋 nie ciesz臋... mam figur臋 gruszki, niby dramatu nie ma, ale moja figura to gr***a pot臋zna. g贸r臋 mam szczup艂膮, 艂adny biust, policzki mam zapadni臋te, wystaj膮ce 偶ebra i obojczyki, 艂opatki, 艂adn膮 tali臋, ale biodra, uda i 艂ydki to DRAMAT jakby 3 Rihanny jednocze艣nie. do tego mam blada cer臋 i na pewno nie b臋d臋 si臋 opala膰 w solarium, a kremom nie ufam, bo po nich wygl膮da si臋 jeszcze gorzej z zaciekami grrr co mi radzicie..cokolwiek , zebym cho膰 raz sie u艣miechne艂a na my艣l o wakacjach

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kurka wodna ak
g r u c h a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurka wodna ak
cellulit mam ogromny, tragiczny, nogi mam poorane strasznie, okropnie to wygl膮da , jak sk贸ra 80-latki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
2 miesiace to mn贸贸贸贸贸贸贸贸贸贸stwo czasu! zacznij 膰wiczy膰, jedz zdrowo, duuuuuu偶o wody i B臉D膭 efekty, kt贸re ci臋 zaskocz膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurka wodna ak
no nie wiem, pewnie troch臋 schudn臋, ale to nie jest pewne choruj臋 na PCOS i w zasadzie chudn臋 od powietrza, ci膮gle jestem opuchnieta. teraz wa偶臋 75kg przy 167cm, ale rok temu przed braniem lek贸w wa偶y艂am 60, twarz mia艂am jak z o艣wi臋cimia, ale dupa dalej by艂a wielka i cellulit tak samo pot臋偶ny i dlatgeo jestem za艂amana, bo cokolwiek bym nie zrobi艂a i ile nie schud艂a ten cellulit i tak jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurka wodna ak
od zawsze pij臋 duuuuuzo wody, w zasadzie pij臋 tylko wod臋 i czasem zio艂a; jem zdrowe rzeczy, ale ma艂o, bo i tak po nich tyj臋 NAJGORSZY jest cellulit, bo mo偶na by膰 grubym, ale mie膰 艂adne cia艂ko, j臋drne itp. a nie taki flak ot艂uszczony od 艣rodka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
vaculine. masz 2 miesi膮ce, spokojnie zd膮偶ysz si臋 uformowa膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurka wodna ak
moze rzeczywi艣cie si臋gn臋 po jakie艣 suplementy, zawsze si臋 tego ba艂am i te偶 nie wierzy艂am w nie. co mo偶ecie poleci膰 super extra skutecznego vaculine...musz臋 poczyta膰 na co to

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurka wodna ak
haha ju偶 wiem, vaculine to nie suplement musz臋 sie rozejrze膰 czy co艣 takiego w og贸le b臋dzie w tej mojej mie艣cinie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jakie leki bierzesz na PCOS ? Pewnie masz problem z insulin膮 i bierzesz metformin臋 ? ja te偶 bra艂am, nawet 3 razy dziennie, teraz bior臋 tylko na noc dieta najlepsza wysokot艂uszczowa, niskow臋glowodanowa, organizm przyzwyczaja si臋 do spalania t艂uszczy, poczytaj sobie o LCHF, w skr贸cie LC czyli low carb

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzoannna
a ja mysle ze bez supli dasz rade. ale vaculine bym nie odpusci艂a. mozesz chodzi膰 minimum 3 x w tygodniu. efekt murowany

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurka wodna ak
tak ja nie mam jakiej艣 specjalnej diety, po rpostu jem jak zawsze, jestem wegank膮 i jem g艂贸wnie warzywa i owoce, 艣wiezo wyciskane soki warzywne i warzywno-owocowe z wyciskarki, orzechy i pestki, w zasadzie sk艂aniam si臋 ku raw food , bo jestem 艣wiece przekonana, ze ta 'dieta' mnei wyleczy ze wszystkiego nawet PCOS. chcia艂abym wyrzuci膰 wszystkie leki i wiem, ze mi sie uda, ale na to potrzeba czasu bo to musz膮 by膰 zmiany stopniowe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurka wodna ak
no a jak tam na wakacjach b臋dzie upa艂, to moje nogi b臋d膮 dodatkowo tak spuchni臋te, ze chyba ca艂e wakacje przesiedz臋 w hotelu.. boze rycze膰 mi sie chce szukam tego vacu u siebie w mie艣cie, wyczyta艂am 偶e nie mog膮 膰wiczy膰 osoby z problemami kr膮偶enia, a ja ewidentnie to mam, opuchni臋cia n贸g itp. no i mn贸stwo p臋kaj膮cych naczynek, no ale zaryzykuj臋, najwyzej wykituj臋 i to mnie uratuje od tych wakacji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
s艂uchaj ale skoro masz PCO i prawdopodobnie 藕le Ci dzia艂a insulina - mia艂a艣 robion膮 krzyw膮 insulinowo - cukrow膮 ? No wi臋c je艣li trzustka Ci po obci膮偶eniu wywala w nadmiarze insulin臋, to nie powinna艣 w og贸le albo jak najmniej je艣膰 cukr贸w, a co masz w owocach ? CUKRY masz ! Znasz teori臋 insulinow膮 oty艂o艣ci ? To insulina upycha t艂uszcz do kom贸rek t艂uszczowych, dop贸ki b臋dziesz wcina膰 cukier, czyli owoce, ale tak偶e w nadmiarze warzywa, w szczeg贸lno艣ci ziemniaki, to nie schudniesz nigdy ! Poczytaj o takim panu co si臋 nazywa Gary Taubes, to m膮dry facet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurka wodna ak
dzi臋kuj臋, ale ja cukier mam w normie poza tym nigdy nie zgodze si臋 z faktem 偶e co艣 co da艂a natura jest z艂e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurka wodna ak
ale mo偶e jednak sprawdz臋 t臋 trzustk臋, bo ostatnio czasami po jedzeniu odczuwam gniecenie pod lewym dolnym 偶ebrem, a tam chyba w艂asnie jest trzustka. myslisz, ze badanie krwi nie wykryje tego tylko trzeba robi膰 szczeg贸艂owsze badania/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to nie chodzi o zwyk艂e badanie cukru, tylko o 3 punktow膮 krzyw膮 cukrowo - insulinow膮 ja te偶 cukier mam w normie, a po obci膮偶eniu po 1 h insulina ro艣nie 10 krotnie, a powinna maksymalnie 5, co powoduje zbicie cukru po 2 h poni偶ej normy te偶 mam PCO i wiem co m贸wi臋, zreszt膮 moja przyjaci贸艂ka te偶 ma PCO i te偶 problemy z insulin膮.... owoce dala natura, ale jak masz tak膮 a nie inn膮 chorob臋, to niestety musisz tak je艣膰, 偶eby wyzdrowie膰, bo ja np. jestem 5 minut przed cukrzyc膮, to co mam je艣膰 owoce bo natura da艂a ? Najpierw zr贸b to badanie, to podstawa, ale uprzedzam ma艂o kt贸re laboratorium ci to wykona, ja mia艂am badania w szpitalu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurka wodna ak
poza tym dieta wega艅ska wyleczy艂a mnie z wielu dolegliwo艣ci i jestem jej wierna, wierz臋 jej po rpostu, wierz臋, z臋 natura da艂a nam wszytsko, co najlepsze i tego chc臋 si臋 trzyma膰. A znasz terapi臋 Gersona/ ja zrobi艂am sobie 42 dni na sokach warzywno-owocowych i wyleczy艂am si臋 ostatecznie z bolesnych, krwawych hemoroid贸w, atopowego zapalenia sk贸ry i innych dolegliwo艣ci sk贸rnych, polepszy艂 mi sie wzrok, przesta艂y wypadac w艂osy , a paznokcie s膮 silne, nie 艂ami膮 si臋, zmniejszy艂o mi si臋 ow艂osienie na ciele, przesta艂y krwawi膰 dzi膮s艂a, przesta艂 bole膰 mnie 偶o艂膮dek a wcze艣niej z powodu zbyt ma艂ej ilosci kwas贸w 偶o艂膮dkowych umiera艂am z b贸lu codziennie, miesi膮czka przesta艂a byc bolesna i pzresta艂am miewa膰 arytmie serca.... powa偶nie to wszystko o czym pami臋tam na t臋 chwil臋, a by艂o tego raczej wi臋cej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurka wodna ak
ja w og贸le chc臋 rzuci膰 te wszystkie leki na pco nie planuj臋 dzieci wi臋c nie widze powodu faszerowa膰 si臋 hormonami, xle si臋 po nich czuj臋, jestem opuchni臋ta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i poczytaj sobie o teorii insulinowej oty艂o艣ci, ksi膮偶ka Taubesa dlaczego tyjemy i jak sobie z tym poradzi膰 jest ju偶 po polsku wydana, ja kupi艂am na allegro nie pisz臋 niczego w zlej wierze, po prostu sama przez to przesz艂am i wiem, 偶e obecny model 偶ywienia jest pe艂en mit贸w, a m贸wi to osoba po technologii 偶ywno艣ci, dopiero usi艂uj膮c schudn膮膰 przy PCO i wywalanej w nadmiarze insulinie przekopa艂am wzd艂u偶 i wszerz internet i ......nareszcie chudn臋, a jem co chc臋, ale nie s膮 to w臋glowodany (偶adne bu艂ki, dro偶d偶贸wki, nale艣niki, s艂odycze, jedynie jedna kromka razowca dziennie i to z t艂uszczem, ziemniaki to tylko w zupie), jem du偶o t艂uszcz贸w, bo chodzi o to, by odstawi膰 metabolizm glukozy na boczny tor, a organizm zacz膮艂 trawi膰 t艂uszcze jest problem skoro jeste艣 wegetariank膮, nie znam si臋 na tych sojach i soczewicach, aczkolwiek nie przecz臋, 偶e si臋 tym zainteresuj臋, bo namawia mnie do tego du偶o osob

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
warzywa mo偶esz zostawi膰, wierz臋, 偶e Ci to pomog艂o, bo og贸lnie to s膮 jak sama piszesz naturalne rzeczy z natury, ale prawd膮 jest te偶 偶e owoce zawieraj膮 du偶o cukr贸w i akurat dla insuliny to jest 藕le

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale nie schud艂a艣 na tej diecie owocowo- warzywnej ? Osoba nie maj膮ca problem贸w z insulin膮, np. m贸j m膮偶 mo偶e je艣膰 owoce i chudnie widzisz dla ka偶dego jest inna rada, dobra spadam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurka wodna ak
absolutnie nie pomy艣la艂am ani przez chwil臋, ze masz z艂e intencje. ciesz臋 si臋, ze piszesz, ja przecie偶 te偶 si臋 ci膮gle ucz臋, ale co ju偶 przetestowa艂am na sobie to w to wierz臋. a o wsp贸艂czesnych dietetykach i normie 偶ywieniowej nie chc臋 sie w og贸le wypowiada膰, jak czytam diety u艂ozone przez wielkich dietetyk贸w - 艣niadanie - bu艂ka grahamka z mas艂em i w臋dlin膮 to ju偶 dzi臋kuj臋 bardzo. nie艂膮czenie pokarm贸w to podstawa i ja jestem 偶ywym przyk艂adem, ze to dzia艂a i leczy... albo schab ze 艣liwk膮 no ludzie koszmar 偶ywieniowy, albo ziemniaki z miesem, makaron z pulpecikami itp itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ginama
膰wicz z ew膮, do tego figura extraslim na spalanie szybsze i pij duzo wody, odstaw makarony i pieczywo jasne, bedzie git, 2 miesiace to duzo czasu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurka wodna ak
juz nie pami臋tam bo jem tak od 8 lat, a przyty艂am dopiero po tabletkach, a jedzenie mam takie samo jak dawniej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anastazzzzzzzzzzzzzja
w 2 miechy dasz rade -10kg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja bym radzi艂a kupi膰 d艂ugie zwiewne sukienki i sp贸dnice, bo raczej nie przestaniesz by膰 gruszk膮 w 2 m-ce. osoby z grubymi nogami te偶 je偶d偶膮 na wakacje i si臋 dobrze bawi膮. ja jestem wegetariank膮 i powiem ci, 偶e to nie jest dieta sprzyjaj膮ca odchudzaniu- cz艂owiek po prostu je za du偶o w臋gli. nie jestem gruba ani chora, ale niestety trzeba uwa偶a膰, bo 艂atwo o mi臋kk膮 galaretowat膮 tkank臋 na ty艂ku i nogach. kto艣 ci dobrze radzi艂. te偶 nie wierz臋, 偶e na owockach pozb臋dziesz si臋 problemu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jest na diecie wega艅skiej, ok nie znam si臋, dla mnie to jaka艣 odmiana wegetarianizmu, wiem tyle, 偶e na pewno nie jedz膮 te osoby mi臋sa ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
patrzy艂am na necie weganizm to zaostrzony wegetarianizm, kto tu jest debilem ?

Udost臋pnij ten post