Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

25 lat i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

czuję się jak ktoś upośledzony :(

Gość gość
na pewno jakas dziewczyna czeka na twoj pierwszy krok. nie boj sie odrzucenia, tylko zacznij zdobywac. jak nie pierwsza to nastepna :)

Gość gość
Ostatnio poznałem taką co ma 18 lat i umówiłem się z nią do kina. Nie wiem dlaczego ale boję się odrzucenia. Były już takie okazje, że dziewczyny były mną zainteresowane, a ja byłem głupi i wtedy tego nie zauważyłem.

Gość gość
spokojnie, widocznie wczesniej nie byles gotowy, to nie czyni z ciebie dziwaka :)

Gość gość
spokojnie, widocznie wczesniej nie byles gotowy, to nie czyni z ciebie dziwaka :) najwazniejsze zebys nie robil nic wbrew sobie.

Gość gość
Dzięki za miłe słowa :) Najgorsze jest to, że każdy się chwali ile to miał partnerek/partnerów. Ja tam nie zazdroszczę, że były ich tabuny, tylko sam chciałbym przeżyć coś takiego.

Gość pomidorki
ja mam 24 lata, też nie narzekam na brak zainteresowania, a mimo to miałam tylko jednego chłopaka 5 lat temu. jak patrze na te dziewczyny, które są/były w beznadziejnych związkach, tylko po to, żeby nie być same, to jest mi ich żal. bardzo dobrze ze nie miałeś tabuna dziewczyn, bo żadna fajna dziewczyna nie chciałaby być w związku z kimś, dla którego jest 15.

Gość gość
muszę za to kindybała sobie wyczepać :D

Gość 23 letnia dziewica
A opisz siebie.

Gość JaItylkoJa
Dokladnie- opisz siebie, bo jak jestes sory ale przy kosci ze tak powiem, nie umiesz sie wyslowic, i masz buzke zaniedbana tzn pryszczyki i do tego palisz to ja to rozumie ze nikt Cie nie chce ale jak nie masz tych mankamentow tzn ze jestes po prostu nie smialy. Kobiety kochaja mezczyzn pewnych siebie i dominujacych wiec wiesz teraz co masz robic. Ps kobitki...dominujacych w lozku :D

Gość GOŚĆ HAAHAHHAHAHHA
ALBO JESTEŚ BRZYDKI ALBO BIEDNY ALBO NIE DO ŻYCIA

Gość Autor_tematu
@23 letnia dziewica, JaItylkoJa brunet, prawie 180 wzrostu, 77 kg, czyli gruby nie jestem, ale nie mam też sylwetki wysportowanej, noszę okulary. Jestem trochę nieśmiały, ale myślę, że jeszcze bardziej małomówny.

Gość 23 letnia dziewica
Okulary to nie problem:) trochę więcej pewności siebie 180 cm brunet możesz byc całkiem ciekawy ;)

Gość gość
Zawsze możecie spróbować kogoś poznać i związać się z tą osobą poprzez mynago czy coś podobnego. Trzeba próbować różnych metod.