Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cariocca12345

niesmialy chlopak co robic

Polecane posty

Gość cariocca12345

Niedawno zaczęłam prace w nowym miejscu i poznałam kogoś, kto mi się od razu spodobał. W zeszłą sobotę pracowaliśmy razem i zaproponowałam wspólne piwo po pracy ze mną i moimi znajomymi. Zgodził się i napisał, ze z chęcią się wybierze (smsa wysłałam dzień przed). Było naprawdę fajnie, dużo rozmawialiśmy i była wg. mnie chemia. Postawił mi 2 piwa i szoty (odwdzięczyłam się później - żeby nie było :) ) Mieszkam w Skandynawii, a tutaj nie jest to takie normalne, żeby znajomi stawiali sobie piwa. Ogólnie moi znajomi tez go polubili i atmosfera była naprawdę fajna. Zdecydowanie się wyluzował i trochę flirtowaliśmy ;) Jest on z natury nieśmiały, zdecydowanie introwertyk. Nie wiem teraz co dalej: wydaje mi się, ze wyraźnie dałam mu do zrozumienia, ze mi się podoba. W końcu to ja pierwsza wyszłam z inicjatywa spotkania. Tego samego wieczoru napisałam smsa czy dotarł do domu (ja wracałam z koleżanką-sąsiadką), i trochę posmsowalismy o p*****lach. Wydaje mi się tez, ze mu się podobam. Zawsze się biedny denerwuje jak do niego podchodzę w pracy (z innymi pracownikami nie ma tego problemu)…W pracy niestety nie mamy za bardzo możliwości porozmawiania, widzieliśmy się dzisiaj (poniedziałek), ale nie poruszył tematu soboty. Ja tez się troszkę zestresowałam, i zapomniałam mu podziękować za piwo. Nie będziemy się teraz widzieć przez jakieś 2 tyg. (ja pracuje tylko 1-2 razy w tyg). Nie wiem teraz co dalej, czekać aż sam się odezwie, czy sama przejąć inicjatywę i go gdzieś zaprosić/napisać za kilka dni. Może i jestem niecierpliwa, ale strasznie mi się podoba i z chęcią bym go bliżej poznała! Z drugiej strony nie chce być nachalna i wyjść na jakąś desperatkę. Dawno nie spotkałam kogoś, kto by mi się tak podobał! Btw., ja mam 24 a on 26 lat, wiec nastolatkami już nie jesteśmy. Praktycznie od 6 lat nie byłam na żadnej randce, wiec zapomniałam jak to wszystko funkcjonuje (byłam w dość długim związku). W dodatku zawsze to mężczyźni przejmowali inicjatywę, wiec nie mam pojęcia jak postępować z tymi bardziej nieśmiałymi. Help!

Gość gość
nie słuchaj staszka on lubi zrzędzić,delikatnie i z uśmiechem co ma wisieć nie utonie

Gość cariocca12345
Wdaje mi sie, ze jest raczej zainteresowany.

Gość gość
bierz go ! jak mu się podobasz to każdy gest, krok nieważne co, będzie mu na rękę. Takim osobom trzeba troszkę bardziej pomóc, co z tego że facet, jak nieśmiałość jest ciężka do przełamania. Stosuj metodę powoli ale do przodu :)