Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niekontrolowane pierdzenie w ciąży

Polecane posty

Gość gość

czy ktoś tak ma? wypróżniam sie regularnie..a potrafie pierdzieć niekontrolowanie..idąc po mieście czy cokolwiek innego robiąc jest to krępujące..

Gość gość
Niestety tak jak im wiekszy brzuchiim dluzej jestes w ciazy tym gorzej

Gość gość
tez tak mialam I jeszcze bekanie, ale po porodzie przeszlo

Gość gość
Zdazylo mi sie raz, ze kladlam sie na leżak basenowy,bylam w 6 miesiacu i chyba kichnelam czy cos i przy tym glosny pierd niekontrolowany,przy facecie,totalne zaskoczenie,on zdziwiony,to ty? A ja sie tak smialam z tego przez pól h:-)

Gość gość
fuj oblesna maciora do kibla wypier albo d**e zapchaj

Gość gość
w ciąży nie miałam czegoś takiego ale niestety po porodzie już tak :( byłam nacinana i szyta, po porodzie jakoś wszystko inaczej tam czułam i jak sikałam i jak kupe robiłam, teraz jak jestem 7 mies po porodzie to dalej jak kupę robię to jakby to nazwać hmm troszkę innym trybem ta kupa idzie :P nie będę wnikać w szczegóły, po porodzie jak byłam w połogu to nawet nie czułam że zaraz puszczę bąka jak już coś to szedł bez obciachu przy mężu, nie potrafiłam się tak kontrolować jak wcześniej. Smutne. Teraz już jest troszke lepiej, ale wiem że pewne zmiany są po prostu nieodwracalne :( Ale w sumie czym ja się przejmuje. Mój mąż już dawno temu po ślubie całkowicie się przestał kryć że puszcza bąki. Wręcz robi to ostentacyjnie tyle lat mnie to wkurzało a on niczym się nie przejmował. To ja mam sie kurde przejmować? bo kobiecie nie wypada. Taaaa... :O