Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stare Dzieje

niespotykana historia

Polecane posty

Gość stare Dzieje

mam 31 lat. życie toczy się dla mnie źle w sferze uczuciowej.. jakieś 4 miesiące temu spotkałam na ulicy przypadkiem mojego adoratora sprzed dziesięciu lat nie zakochałam się od razu w Nim, nic z tych rzeczy..nie wiem nawet zczego to wynikło wcześniej miałam chyba inne prerogatywy, chciałam się bawić..on chciał tworzyć przyszłość, iść w tym kierunku..no i nie ciągnęło mnie wtedy do Niego.. poszliśmy wtedy do kawiarni..pogadaliśmy trochę ze sobą..później tknięty moją prośbą opowiedział mi,co w jego życiu się stało okazało się, że dwa lata temu ktoś zamordował jego pięcioletnią córkę, a żona od Niego odeszła, bo nie potrafiła zrozumieć, że cierpi.. odprowadził mnie wtedy do bloku.. następnego dnia zadzwoniłam i umówiłam się z Nim na następne spotkanie.. tak mijał czas i ja się powoli zakochiwałam, a on był rozerwany uczuciowo..nie wiedział, co ma myśleć..wylądowaliśmy parę razy w łóżku, ale on powiedział, że nie wie, co o tym wszystkim ma myśleć..że chciałby, a nie potrafi się otworzyć..na nową miłość..że jest dobrze, ale wciąż ma mi za złe, że nie pozwoliłam dziesięć lat temu nawet dopuścić go do siebie..i że raczej nic z tego nie będzie.. mija drugi tydzień, a on się nie odzywa..byłam dwukrotnie u Niego, ale ni chciał ze mną w ogóle rozmawiać..ja jestem rozdarta..wiem, że nie doceniłam go dawniej, bo myślałam innymi kategoriami, ale teraz wiem, że to jest facet mojego życia, że lepszego nie spotkam..

Gość gość
Z tym największy jest ambaras, Żeby dwoje chciało naraz

Gość gość
no chyba nie chcialas go "przekonac", idac z nim do lozka? bo teraz to na dwoje babka wrozyla, mozna myslec, ze rozkochal cie i z zemsty zostawil zebys poczula to co on 10 lat temu albo ze cie wykorzystal seksualnie, okazalas sie zbyt latwa i wlaczylo mu sie myslenie, ze nie nadajesz sie na powazna partnerke????

Gość gość
szkoda tylko, ze z chodzeniem do lozka to faceci nie maja takiego "ambarasu", szybko, zdecydowanie i bez ociagania sie :O

Gość gość
Z tego, co mi wiadomo, to doświadczeni ludzie po 30-tce szybciej lądują w łóżku, więc droga autorko, nie przejmuj się, on Cię nie ma za łatwą laskę, tylko musi sobie poradzić z odrzuceniem sprzed lat, które teraz rzutuje na wasze relacje. I pewnie nadal trzyma go uczucie do byłej żony. Czas jest potrzebny ;)