Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dziecko z katarem może iść na spacer

Polecane posty

Gość gość

czy mogę zabrać roczne dziecko, które ma katar na spacer?

Gość gość
no pewnie, lepiej mu sie bedzie oddychało

Gość gość
słyszalam ze nie.... ze lepiej poczekac az calkowicie przejdzie... wiadomo mieszkanie trzeba wietrzyc baaardzo intensywnie ale na spacer nie....

Gość gość
jasne, tylko ubierz malca na cebulkę :)

Gość gość
to ja musiałabym 2 tyg nie wychodzić, bo tyle trwa u mnie katar

Gość gość
ja latem wychodziłam normalnie, jak początkiem wrzesnia miałkatar a bylo cieplo tez wychodzilam. jednak jesienia wychodze dopiero jak sie katar kończy lub jest taki "gęsty" i wiem,ze dziecko czuje sie dobrze. Natomiast zimą nie wychodzę

Gość gość
nie idz, najlepiej zamknij go w takiej szklanej kuli, jaks skafander do lotow w przestrzen kosmiczna, zeby nic mu sie nie stalo!

Gość gość
Wrecz powinnas. Nasz pediatra zawsze mowi - przeziebienia to glownie skutek dupnego powietrza z grzejnikow,przesuszonego itd. Swieze powietrze przede wszystkim. Ubierz odpowiednio i tylko mu na dobre wyjdzie

Gość gość
jesli nie goraczkuje to jak najbardziej ! to mu tylko dobrze zrobi, na chlodniejszym powietrzu obkurczy mu sie śluzówka w nosku i naczynia krwionosne i bedzie lepiej oddychalo :) swieże powietrze to najlepsze lekarstwo, jeslichodzi juz, to nie pozwol mu bigac i sie zgrzac, najlepszy spacer we wozku :) a w domu wietrz czesto pomieszczenia

Gość gość
i uwierz na slowo, mowi ci to mama 6 letniego chorowitka :) ktory nos stop mial katar jak byl maly, a na polku tylko mu sie poprawialo :) mi samej lepiej na swiezym powietrzu jak mam katar a mam aktualnie:)