Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje dziecko zatrzasneło sie dziś w samochodzie z kluczykami w środku

Polecane posty

Gość gość

Nie no aż mnie trzepie do tego momentu. Przyjechałam dzis po raz pierwszy nowym samochodem, zapinałam dziecko w foteliku i zadzwonił mi telefon dość ważny więc włozyłam kluczyk do stacyjki i zaczęłam gadać, dziecko było zajęte jedzeniem precelka więc przymknęłam dzwi a ta wtedy nacisła ten cycek od zamykania, centralka zadziałała i zamknęły się wszystkie drzwi. To moja rodzicielka porażka, jestem idiotką wiem o tym

Gość gość
bo sie nosi 2 pary kluczy tępa pało:D

Gość gość
przy dzieciach trzeba myśleć i wyprzedzać przyszłość ,ile to twoje dziecko ma lat .

nie poełnia błędów tylko ten który nic nie robi :) nie przejmuj sie tak bardzo . Każdy ma na swoim koncie jakieś rodzicielskie i nie tylko błędy i porażki .

Gość gość
półtora roku!!! Nawet do głowy mi nie przyszło że cos takiego wymysli. Normalnie od razu nacisnęła

Gość gość
Moi rodzice od razu z ryjem na mnie, od najgorszych zwyzywali . Powiedziałam im żeby sie odwalili bo moje dziecko i moje auto no to japa na mnie jeszcze większa

Gość gość
no to jak ona tam dosięgnęła ,mój nie dosięga do za bardzo ,fotelik masz chyba źle ustawiony .

Gość gość
Od razu zadzwoniłam żeby mi zapasowe klucze przywieźli tak że mała była w samochodzie jakieś 10 min z czego przez większość czasu kombinowała jak to wyciągnąć z powrotem

Gość gość
bo ja ją włożyłam a nie zapięłam do końca i ona wstała i pyknęła

Gość gość
a dlaczego wozisz dziecko na przednim siedzeniu?

Gość gość
no ja ost zatrzasnelam pod domem kluczyki, dobrze ze w domu mialam zapasowy bo niektorzy zapasowy maja przy breloczku ze zwyklymi :0 tak jak kolega mojego z pracy, auto na lawecie jechalo do mechanika moj syn ma 5.5 lat to by dal rade otworzyc , a takie malenstwo niezbyt, to pol biedy ze nie bylu upalu bo nawet 5 min w upale i zamknietym aucie to przerazajace, a ty masz nauczke na przyszlosc , glowa do gory nic sie nie stalo

Gość gość
to na tylnim siedzeniu to było. Ale fakt - lekcja konkretna i skuteczna

Gość gość
w upale to bys musiala rozbic szybe. Moj maz raz otwieral kobiecie bagaznik i wchodzil przez tylne siedzenie bo zatrzasnela dziecko. Ja klucze nosze na smyczy na szyi bo moj centralny zamek sie zamyka po min czy dwoch jesli kluczyki nie sa w stacyjce. zdarzylo mi sie rzucic klucze na na siedzenie, zamknac drzwi i pakowac cos do bagaznika a potem leciec po zapasowki do domu wiec teraz sie pilnuje.

Gość gość
takiej lekcji widocznie potrzebowałam. Taka Pani która tam akurat stała ze mną powiedziała mi to samo i dodała jeszcze że nic się takiego właściwie nie stało, że każdemu może się zdarzyc. Tylko rodzice z tą mordą na mnie tak mnie zdołowali. Od debilek i idiotek od razu, że to nie mozliwe żeby ona sama wyłam w domu godzine