Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drodzy Rodzice

Polecane posty

Gość gość

Szanowni rodzice ! Napiszę Wam , na jak ogromne koszty związane z żywieniem oraz zdrowiem Waszych dzieci ,ponosicie niepotrzebnie . Jestem obywatelem Polski ,ale mieszkam oraz pracuję od 20 lat poza granicami naszego kraju . Wszystko co napisze ,calom moją wiedze zdobywałem dzięki mojemu zawodu . Zacznijmy od żywienia Mleko modyfikowane ! Jeśli kobieta nie ma pokarmu to podaje dziecku mleko modyfikowane ale aż do 2 lat? Niepotrzebnie ! Od pól roku można śmiało podawać dziecku mleko krowie ,podkreślam KROWIE ! Nie z kartonu . Grysik , kaszka kukurydziana to wszystko możemy gotować na mleku krowim .Jogurt naturalny z owocami .Na kaszki gotowe przeznaczone dla niemowląt nie ma potrzeby wydawania Waszych pieniędzy ! Mają taką samą wartość odżywczą ,jak kasza kukurydziana ugotowana na krowim mleku z dodatkiem świeżych owoców. Druga sprawa to szczepienia ! Dziecko powinno być szczepione od 6 miesiąca życia ! nie wcześniej ,ponieważ tak małe dziecko(6 tygodni) nie zdążylo nabrać włąsnej odp***ości a szczepienią z pewnością w tym nie pomogą. Dzieci szczepione od urodzenia często chorują ,katary ,kaszel i td....Wy ,kochani , wydajecie pieniądze na leki ,firmy farmaceutyczne zarabiają kosztem Waszych pociech . Te wszystkie syropki , kropelki i td ....to wszystko jedno wielkie kłamstwo ! Oszustwo! Naciąganie ! Ma takie same własciwosci jak naprzyklad tanszy odpowiednik ,naprzyklad syrop prawoslazowy ...takich odpowiedników w aptece jest mnóstwo trzeba pytać a nie wierzyć reklamą! Pozdrawiam wszystkich rodziców !Zdrowia Wszystkiego dobrego Robert