Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Znerwicowanaaa

niesmiali faceci

Polecane posty

Hej Kochanie :) Mieliście może styczność z niesmiałymi chłopakami/ facetami. Bardzo prosiłabym abyście wypowiedzieli się na ten temat , ponieważ chciałabym bardzo dowiedzieć się jacy Oni tak naprawde są. Ostatnio poznałam nieśmiałego faceta i kurczaczek nie mogę Go rozgryźć :) Jak z takimi facetem powinnam się obchodzić, co wgl zrobić , by rozmowa się kleiła, jak rozmawiać, by się otworzył? :) Bardzo mile widziane wypowiedzi niesmiałych chłopaków/ facetów :) moze jakies rady ? :)

Gość gość
ja jestem niesmialy i w sumie nie wiem, co ci napisac, bo wlasnie przez moja niesmialosc kontakty z dziewczynami/kobietami w moim zyciu nie maja miejsca :(

jestem w stanie zrobić pierwszy krok :D w sumie pewnie nie powinnam, ale co tam chcę zaryzykować , tylko potrzebuję wskazówek :) wgl nei wiem jak z takimi osobami się postępuje ;<

Gość gość
A do czego Ci to potrzebne ?

Ojej :) Chodzi o to , że tak jakby zaczęło mi na Nim zależeć, ale cężko jest mi Go rozgryźć :) jest nieśmiały i po prostu chciałabym wiedzieć jak postąpić w tej sprawie tak , by Go po prostu nei zranić w żaden sposób :)

Gość Jarosłław
Ja jestem nieśmiały ale na samym początku, potem to mam takiego gadanego że szok :D Najgorszy ten pierwszy krok i to pierwsze wrażenie, przełamanie tej bariery

Gość jurek1992
Spróbuj poprostu kilka razy z nim nawiązać choć na chwilę rozmowę, jak zacznie się "oswajać" wtedy z pewnością rozmowa bardziej będzie mu się kleić ale to wariant tylko w wypadku gdy często z nim przebywasz a jak chcesz poprostu go zaprosić a słabo się znacie to nie wiem.Tzn ja jestem nieśmiały ale nie jakoś bardzo poprostu mało przebywałem z dziewczynami i ciężko mi czymś Was zainteresować.

Gość gość
Jak wyżej, lód z połykiem na stówę go ośmieli :P ...po tym sam już zaproponuje stosunek :D

Gość gość
jestem niesmialy, ale ci nie pomoge gdyz nigdy nie rozmawialem z zadna kobieta w realu.

Nooo rozmawiamy często, aleee to zależy od tego czy jestesmy sami czy w towarzystwie większej ilości osob... Z tego co zauważyłam dużo myśli, usmiecha się i jest wzrokowcem :) obserwuje ;) jeśli chodzi o rozmowe zalezy , czasami ciężko jest mu cokolwiek powiedzieć , zazwyczaj ja nawijam jak jakaś pokręcona... a chciałabym , aby ta rozmowa była na równi :)

Gość gość
No to kilka istotnych rzeczy już zauważyłaś. Jak chcesz z nim rozmawiać to najlepiej na osobności, w cztery oczy. Nie koniecznie jest wzrokowcem, może być typem osoby która dużo obserwuje i zawsze najpierw pomyśli zanim coś powie, może jest introwertykiem. Wyciągnij go gdzieś na spacer. Rozmawiaj z nim na spokojnie, jak zadasz pytanie to poczekaj aż przemyśli i odpowie, czasem trzeba z takiej osoby coś wyciągnąć, ale staraj się to robić delikatnie i w miarę taktownie.

Zazwyczaj rozmawiamy na osobności :) Rozmawiam z Nim jak najbardziej spokojnie ;D taaak, by w żaden sposób nie poczuł się zakłopotany :D Problem tkwi w tym, że ja po prostu nie wiem jak mam z Nim rozmawiać , by się otworzył :) a jest naprawdę super facetem :D

Gość gość
"usmiecha się i jest wzrokowcem usmiech.gif obserwuje" czyli looka na twoj tylek? :classic_cool:

Gość gość
a co świadczy o jego "superowatości" ? niesmiały, skryty... a ty juz wiesz ze jest taki super?

Gość gość
Skąd wiesz że jest super i że musi się otworzyć? To nie baba żeby się otwierać, jemu ma stanąć, co do rozmowy może zwyczajnie nie mieć nic do powiedzenia, a ty dorabiasz do tego jakąś filozofię :D

Gość gość
no wlasnie o to samo chcialem zapytac, po czym stwierdzasz, ze jest super? i tak nawiasem mowiac, plus dla ciebie, ze zainteresowalas sie taka osoba. gdyby jakas dziewczyna miala takie podejscie do mnie... ;)

Gość gość
zagadka superowatości? -> kasiasty i w miare przystojny - wystarczy aby laska sie zainteresowała, a to ze nieśmiały i doopa wołowa? Nie ma znacznia... :D

Gość gość
Pasożyt szuka słabej ofiary ;-)

Ja pitole ;d Tłumacze jak chłop krowie na miedzy :D Znam Go , więc mogę stwierdzić co nieco na Jego temat :D No jest nieśmiały, ale wiem o Nim dużo :D I niekoniecznie od Niego :D A zainteresowałam się nim, ponieważ lubię takie osoby, trudne do rozgryzienia ;D Chodzi mi w tym wszytskim o bliższe relacje ;D Nigdy nie byłam dobra w tłumaczeniu ;d

Gość gość
aha czyli jak go "rozgryziesz" i przelecisz to potem kopniesz w doope, no super... Gonienie króliczka jest fajniejsze niż złapanie go prawda? A potem znajdzie sobie kolejnego do "rozgryzania" ΚURWA jedna!

Gość gość
autorko, z ciekawosci, ile masz lat ?

Nikogo nie mam zamiaru kopać w d**ee :) Nie bawię się kosztem innych, a już na pewno nie Jego uczuciami :) ponieważ ktoś kiedyś zabawił się moimi i wgl co to za głupie gadanie ? To źle , że chce zrobić kolejny krok w znajomości ? No nie wydaje mi się :) i żadną k***ą nie jestem :) hamuj się trochę ;)

Skoro na Ciebie patrzy jak mówisz to znaczy że Cie uważnie słucha, czyli interesuje go to co masz do powiedzenia.

Gość gość
Ile on ma lat, ile Ty, skąd się znacie, co Was łączy? Odp na te pytania a postaram się pomóc.