Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzinka pl

Polecane posty

Gość gość

Jak mnie ten serial wkurza. Teksty są fajne. Ale nie ma 5 sekund bez reklamy. Reklama auta co każde 5min. Wcześniej duster teraz c4. Reklama kwasu chlebowego teraz. Reklama orange. Wcześniej reklamy telefonów. Reklama sklepu alma. Reklama tv. Reklama hp. Itd itd. Nosz k***a serial czy reklama to jest. Nie idzie tego oglądać tylko słuchać.

Gość gość
Ale jw tam co 5 sekund naprawdę jest reklama tymbark itd to ciul. Max to pierwsze 50 sekund gdzie jest wejściówka i jakieś opowiadanie tam zazwyczaj reklamy nie ma. Ale ten kwas chlebowy od kilku odcinków tak cisną że się pojawia 3 razy w ciągu jednego odcinka. A to musi straszny syf być. Nawet farby do malowania reklamowali jak malowali.

Gość PraweaTywea
Kiedyś w Klanie reklamowali herbate minutke, delicje albo karte telegrosik. Teraz ostatnio juz dlugo nic nie bylo.

Gość gość
jak jest lodówka to jest z 3 reklamy od razu piwo pizza pamiętam jak z telepizzy goś był. margaryna kasia sokołów ikea mediaexpert ubezpieczenia aut

Gość zrozumiałam wszystko
przynajmniej nie ma reklam przerywających serial :P

Gość gość
Mnie reklamy nie draznia,za to noz w kieszeni mi sie otwiera,gdy widze kaczkowate miny Korzuchowskiej.Gdy np.gra,ze placze..Mina,jakby miala gluta w gaciach i slepia wychodza Jej z orbit.