Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dalam sie nabrac

Polecane posty

Gość gość

maz sciagnal mnie do niemiec i na tym się skonczylo....calymi dniami nie ma go w domu a ja siedze sama.mialam tu mieć nakrecona prace ale tak się nie stało..nie mam tu znajomych nikogo..jestem tak zla ze najchętniej wyszłabym z domu i nigdy nie wrocila.prosze poradzcie mi co mam robic bo zaczyna już mnie to wszystko dobijac..jezyka biegle nie znam.chyba dalam się wpuscic w maliny.meza siostra tez nie kwapi się żeby mi pomoc a jest tu już około 15 lat ://////

Gość gość
dodam ze przed wyjazem maz zapenial mnie o wszystkim,ze będzie wszystko załatwione,meldunek,ubezpieczenie...ze jego siostra pomoze mi z praca..niestety nic takiego nie miało miejsca..po prostu tu jestem i tyle a maz wraca zmeczony i tyle z niego.je kapie się tv i spac..

Gość gość
widze ze nikt na tym forum nie udzieli mi sensownej porady...za to milion odpowiedzi jest na beznadziejne tematy..

Gość gość
mąż nawet nie pomyślał o pracy dla Ciebie.A ściągnął ,żeby mieć Cie na oku ,a w dodatku uzależnić finansowo.Postaw sprawę jasno-praca lub wyjazd,niech się określi