Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ksawery28

Jak Zapewnić kobietę że jest tą jedyną

Polecane posty

Gość Ksawery28

Jestem facetem. Poznałem pewną kobietę pół roku temu, od początku otwarcie mówię jej o mojej przeszłości. Miałem kupe dziewczyn, piłem po klubach, bawiłem się kobietami, szybki seks w toaletach w klubach itp. Korzystałem z życia. Ona jest na studiach dentystyczno- lekarskich, ja na aplikacji padwokackiej. Poznałem ją i skończyłem z moją przeszłością- jestem wierny, kocham ją dbam o nią. Mimo to ona dalej boi sięDrogie panie jak ją zapewnić o miłości ??

Gość gość
jak chcesz ja przekonac ze miales duzo kobiet to przestan pisac jak prawik

Gość Ksawery28
Ona wie, że przed nią byly inne bez znaczenia. Tylko ona boi się, że ją skrzywdzę. Jej były zdradzał ją.

Gość gość
ale czy ona myśli o tobie jako o jedynym? wątpię kobiety nie chcą związków tylko seku bez zobowiązań

Gość Ksawery28
Jakbym pisał jak prawnik to byscie nic nie zrozumieli :-).

Gość Ksawery28
Ona jest romantyczką, chce być ze mną, kochamy się.

Gość gość
ona chce zebys sie z nia ozenil. to jest babski romantyzm . jak jej zapowiesz ze sie z nia na pewno ozenisz to sama reszte zalatwi. z nieplanowanym brzuchem wlacznie.

Gość Ksawery28
Kiedyś rozmawialiśmy o przyszłości. Chce ślubu ale dopiero kiedy ona skończyć studia i staż no i chce zacząć pracę dopiero wtedy możemy rozmawiać o ślubie, a dzieci 3-4 lata po ślubie. Ona jest na V roku studiów. Mamy podobne charaktery, podobne podejście do życia.

Gość gość
no to na bank ma parcie na slub. sama cie zalatwi. nie musisz niczego zapeniac.

Gość Ksawery28
Ja chciałbym ślub za rok tylko, że ona stanowczo nie chce. Mi tylko zależy, żeby skończyć aplikację.

Gość gość
Powiedz jej to tylko ze szczerością, a nie z miną jakby było Ci źle...jeśli zaprosisz na jakąś kolacje, powiesz to z uczuciem patrząc w oczy trzymając za rękę to typ romantyczki na pewno Ci uwierzy

Gość gość
19.10 co ty za chojowe porady dajesz. on juz i tak jest kolo c***a. powiedz jej ze chcesz wiedziec juz czy jej na tonbie zalezy i czy ja krecisz. bo jak nie bedziesz mial seksu przed slubem to i po slubie nie dostaniesz. na jednorazowke to lepiej do d****i niz sobie zycie marnowac. wiec niech sie zdecyduje. chce ciebie to juz teraz ale najpierw niech ci udowodni ze chce cie i do lozka. a jak ma opory to lepiej poszukaj innej. dentystka to ma na roku same baby wiec pewnie tych kilku lepsze kolezanki wybraly. wiec niech zejdzie z konika bo i ciebie straci a wtedy bedzie sobie mogla ogorka kupic.

Gość gość
nie daj nigdy powodu do podejrzeń,a jakbyś musiał wypić z jakąś kobietą kawę,to najpierw powiedz o tym swojej kobiecie.Dlaczego?bo ciązy na tobie twoja przeszłość,teraz zbierasz żniwo

Gość Ksawery28
Tylko, że wiesz my się już kochalismy nie raz. Spotykam się z kobietami to nie uniknione w moim zawodzie, ale to tylko czysto zawodowe sprawy.

Gość gość
kwestia czasu i wypracowywania zaufania. Jak przez lata będzie widziała, że nie patrzysz na inne i nie dajesz absolutnie żadnych podstaw do podejrzeń, powinna zaufać :) czas, czas i jeszcze raz czas...

Gość gość
Pol roku temu ja poznales i juz ja kochasz? Szybko!!!

Gość gość
przeciez wiemy ze masz tylko zawodowe kontakty z kobietami. jak bys umial wyrwac lachona to bys takiego topa nie zakladal tylko ta twoja by sikala po nogach abys jej nie zostawil. to do czego ona nie ma zaufania jesli naprawde juz tylkiem zainwestowala ? do slubu ? buhahahahahahahahaha a ty w ogole wiesz jak wyglada kobieta ?

Gość Ksawery28
Pół roku wystarczyło. Zgupialem, cały czas o niej myślę, rozumiem ją bez słów. Odlot. Jeśli ona tylko by chciała to w 2014 moglibyśmy być już małżeństwem.

Gość gość
Ksawery28 Pół roku wystarczyło. Zgupialem, cały czas o niej myślę, rozumiem ją bez słów. Odlot. Jeśli ona tylko by chciała to w 2014 moglibyśmy być już małżeństwem. Wystarczylo... do tego zeby sie zakochac... watpie, ze do tego zeby prawdziwie kochac

Gość gość
ty piszesz jak prawik a ona z tego co piszesz ma innego na oku tylko jej nie wychodzi z tamtym i trzyma cie jako kolo zapasowe.

Gość gość
acha i nie ma czegos takiego jak studia dentystyczno lekarskie. moze ona studiuje poradnik kulinarny albo topy na necie typu jak zlapac meza.

Gość gość
Myślę że ona potrzebuje czasu,aby mogła się przekonać że naprawdę ją kochasz,jeżeli kochasz to zaczekasz,bez napierania na szybki ślub,bo jeżeli się tak spieszysz to może ona czuć się niepewnie,że za rok twoja miłość zgaśnie a ona chce mieć pewność.jeżeli kochasz to poczekaj ,ona to doceni.

Gość gość
tylko niech ci regularnie obciaga bo bez tego to nie ma na co czekac. to by znaczylo ze jej nie krecisz i szuka frajera a marzy o jakims macho.

Gość gość
co szybko wybucha szybko sie spala;p

Gość goscia
słowa to za mało,ona musi sie przekonać czyli musi mieć czas by uwierzyć to wszystko:-)