Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zajadam stres samotność i problemy z wagą nie daje sobie rady juz

Polecane posty

Gość gość

Załamałam się po tym jak byłam na diecie 1,5 miesiąca, nic nie schudłam:( nadwaga powoduje że czuje się brzydka i bezwartościowa, zajadam problemy co pogarsza ten stan, wstydze się siebie i swojego ciała. 2 lata temu schudłam 11 kg, ale znów przytyłam od antydepresantów do dzisiaj nie mogę schudnąć:( potrzebuje wsparcia

Gość gość
nie chce tak żyć ale nie mam siły i motywacji do walki, gdybym jeszcze widziała efekty na wadze ale ich nie było

Gość kasiuunka
kochana głowa do góry, nie załamuj się, nie musisz od razu przechodzić na dietę,zacznij od wprowadzenia w życie aktywności ruchowej,jeśli będzie regularna to będzie wielki sukces, najlepiej idź na fitness z innymi babkami, bo w domu trudniej się zmusić do ćwiczeń. dopiero później myśl o dietach, do ćwiczeń póki co możesz dołączyć jakiś spalacz łagodny np. figurę extraslim,to ci podkręci metabolizm, a jeśli chodzi o zajadanie to ćwicz silną wolę!! życzę ci powodzenia i nie daj się!

Gość gość
jakie antydepresanty bralas? ja biore takie po ktorych chudne i nic nie moge jesc

Gość Olcia Dubicka
Nic nie schudłaś bo się głodziłaś a to właśnie takie skutki po głodówce są ;/ Mi pani dla której zajmuję się maluchami poleciła preparaty odchudzające Forever Slim, pozyskałam od niej pierwsze pojemnik w podarunku a też można je znaleźć na allegro. Jako że najskuteczniej jest łykać je 3 miesiące nabyłam 3 sztuki w mniejszej cenie. Jeszcze dodatkowo zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. Stosując się do tego po miesiącu straciłam 9 początkowych kilogramów ;) A z treningu to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Przed tym byłam na samej odpowiedniej diecie ale nigdy nie było takich rezultatów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak zobaczyłam że tabletki są zbadane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie każdy podobny preparat przeszedł takie testy co stawia ich w złym świetle. Skład to tylko naturalne składniki co zarazem zwiększa mój spokój