Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to przeslac

Polecane posty

Gość gość

Domyslam sie ze 10 zl mam wyslac zeby dostac zamowienie. ale nie mam swojego konta.W banku na jakims druku czy przekazem? tam jest adres i numer konta. Podsuma: 79,00 zł Kurier (Płatność przelewem): 10,00 zł Razem do zapłaty: 89,00 zł

Gość gość
Na poczcie lub w banku. Spisz sobie dane, na poczcie dostaniesz odpowiedni druk, a w banku wystarczy, że podasz kartkę w kasie.

Gość gość
Tak swoją drogą - ile masz lat?

Gość gość
Dziekuje. To moje pierwsze takie zamowienie. Zawsze mialam platne przy odbiorze.

Gość gość
Teraz to juz nic nie wiem :/ Napisalam wczoraj maila czy mam wplacic 10 zl jako zaliczke , dzisiaj przed poludniem wyslalam na podane konto to 10 zl, a za 2 godziny dostaje odpowiedz ; o Witam Proszę wpłacić na konto 79 zł + 10 zł koszt wysyłki czyli 89 zł. Tego samego dnia co należność zostanie zaksięgowana wyślę paczkę kurierem. Nie wysyłam kurierem za pobraniem, ponieważ kilka razy zdarzyło mi się, że osoba kupująca nie odebrała paczki. o Dodam tylko , ze to nie Allegro tylko sklep .

Gość gość
Po co przelałaś te 10zł? Przelej całą kwotę, 89zł w banku albo na poczcie i tyle.

Gość gość
Cennik dostaw sprzedawcySposób i przewidywany czas dostawy Forma płatności Wartość zamówienia < 50,00 zł 50,00 zł - 100,00 zł ≥ 100,00 zł Kurier 1 dzień roboczy Przelew 10,00 zł Gratis! Bylam pewna ze przelew to 10 zl ! Chol... znow druk wypelniac na nowo na kwote 79 zl i nie wiadomo czy to 10 znow zaksieguja!

Gość gość
Wszystko sie zlalo co skopiowalam. Pisze "( przelew kurier 10 zl) a gratis jak sie zamowi na wieksza kwote.

Gość gość
Albo masz 10 lat, albo IQ równe kupie trocin :o🖐️

Gość gość
Dziekuje za uswiadomienie. Ciekawe jak cos robilas/es pierwszy raz czy tez zamawialas/les w podobny sposob pierwszy raz, czy tez sie nie zastanawialalas/les jak cos zrobic zeby nie popelnic gafy.